Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έχει καταφέρει πολλά σε αυτά τα 6 χρόνια ζωής της και αυτά αποτελούν οδηγό μας για πολλά περισσότερα στο μέλλον. Όμως, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, σημαντικό για τη Ν.Ε.Λ είναι να συμμετέχει!

Είναι σημαντικό για όλους εμάς να συμμετέχουμε σε αθλητικές διοργανώσεις υγρού στίβου και μη, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε δράσεις που αφορούν την υγεία μας και όπου αλλού μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε τη χαρά, τη γνώση, την επικοινωνία, τη διασκέδαση και όλα όσα μπορούν να συμβάλλουν θετικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των αθλητών και αθλητριών μας.

Το καλοκαίρι που πέρασε η αθλητική δραστηριότητα του συλλόγου μας ήταν έντονη. Όμως, πέρα από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε στο 1ο HaBaWaBa Greece που διεξήχθη τον Ιούλιο στις αθλητικές αγκαταστάσεις του Α.Ν.Ο.Γ στη Γλυφάδα!

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-13

Η διοργάνωση, την ιδέα της οποίας είχε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Waterpolo Development και την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει στην Ελλάδα η Delta I.S.O.,  έλαβε χώρα υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας  Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.)  με την υποστήριξη τόσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου  (FINA) όσο και της Ευρωπαικής (LEN).

Πρόκειται ,  για την πιο σημαντική διοργάνωση που αφορά παιδιά ηλικίας έξι έως έντεκα ετών από όλο τον κόσμο και περιελαμβάνε ενεργή συμμετοχή αθλητών, προπονητών, συνοδών, παραγόντων, οικογενειών και φιλάθλων με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διαδοσή του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπόλοίπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-4

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας κατέβηκε στη μεγαλύτερη γιορτή υδατοσφαίρισης για παιδιά στη χώρα μας με 4 προπονητές και περισσότερους από 25 αθλητές. Ο σύλλογός μας ήταν ο μοναδικός από την περιφέρεια που συμμετείχε στη διοργάνωση με 2 πραγματικές ομάδες, αυτές των U11 και U9.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-3

Ήταν ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο με πόλο, πολλά παιδικά χαμόγελα, χαρούμενους και εκδηλωτικούς γονείς και επαφές των προπονητών μας με μεγάλες προσωπικότητες της υδατοσφαίρισης. Ήταν ένα τριήμερο που η οικογένεια της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας έδεσε περισσότερο και ήρθε σε επαφή με άλλους μεγάλους συλόγγους από ολόκληρη την Ελλάδα!

Οι διοργανωτές δημοσίευσαν ένα όμορφο video με πολλές εικόνες από το 1ο HaBaWaBa Greece και με έντονη παρουσία των χρωμάτων του συλλόγου μας!

Απολαύστε το…

2017-10-02T14:17:47+00:00