Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Mini Παίδων στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, Τουρνουά που οργάνωσε και πραγματοποίησε η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας στα πλαίσια προπονητικής προετοιμασίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του υγρού στίβου έδωσαν το παρόν σε αυτήν την γιορτή της υδατοσφαίρισης, παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες όλων των ομάδων, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια όλων των αθλητών να αναδείξουν την σπουδαιότητα του αθλήματός τους καθώς και την αγωνιστική τους δυνότητα σε αυτό που καθημερινά προπονούνται με πείσμα και αποφασιστικότητα.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας με τη σειρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες της ομάδες που με τιμή δέχτηκαν την πρόσκλησή της και έδωσαν το παρόν στο Τουρνουά και πιο συγκεκριμένα τους Ν.Ο.Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου και ΝΟΛάρισας.

Κυρίως όμως ένα μεγάλο ειλικρινές ευχαριστώ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό του Συλλόγου, καθώς χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και χορηγία της δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός τόσο για τον χώρο του υγρού στίβου όσο και για την πόλη της Λάρισας.

Από καρδίας και ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές τους που συμμετείχαν στο Τουρνουά και σε κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Τουρνουά είναι τα ακόλουθα:

1η Αγωνιστική:

ΝΟΛ-ΟΥΚ Βόλου : 9-11

ΝΕΛάρισας-ΝΟΒουλιαγμένης : 2-18

Σκόρερ για την ΝΕΛ: Μπουλογιάννης Μιχάλης 1, Βασιλόπουλος Τάσος 1

2η Αγωνιστική :

ΝΕΛάρισας-ΠΑΟΚ : 22-4

ΟΥΚ Βόλου- ΝΟΒουλιαγμένης : 6-10

Σκόρερ για την ΝΕΛ: Βασιλόπουλος Τάσος 4, Γεωργίου Γιάννης 4, Τσαγκάλης Βασίλης 1, Μπουλογιάννης Μιχάλης 2, Τζίκας Δημήτρης 3, Μπαλτόπουλος Γιώργος 4, Δρουμπούρας Στέλιος 3, Μπεζιλιώτης Ανέστης 1.

3η Αγωνιστική :

ΠΑΟΚ-ΝΟΒουλιαγμένης: 5-25

ΝΕΛάρισας-ΝΟΛάρισας : 16-12

Σκόρερ για την ΝΕΛ : Βασιλόπουλος Τάσος 2, Γεωργίου Γιάννης 4, Τσαγκάλης Βασίλης 2, Πατσίκας Βασίλης 2, Μπουλογιάννης Μιχάλης 6.

4η Αγωνιστική :

ΝΟΛάρισας-ΝΟΒουλιαγμένης : 5-9

ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου : 5-14

5η Αγωνιστική :

ΝΟΛάρισας-ΠΑΟΚ : 13-11

ΝΕΛάρισας – ΟΥΚ Βόλου : 11-16

Σκόρερ για την ΝΕΛ : Γεωργίου Γιάννης 8, Τσαγκάλης Βασίλης 2, Μπαλτόπουλος Γιώργος 1.

Η τελική βαθμολογία των ομάδων είναι η ακόλουθη:

  1. ΝΟΒουλιαγμένης 12 βαθμοί
  2. ΟΥΚ Βόλου 9 βαθμοί
  3. ΝΕΛάρισας 6 βαθμοί
  4. ΝΟΛάρισας 3 βαθμοί
  5. ΠΑΟΚ 0 βαθμοί.
2015-06-09T06:50:16+00:00