Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές της νέας ομάδας Μίνι Παίδων Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας. Η 1η φάση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε 12 ξεχωριστούς ομίλους!

Η Ν.Ε.Λ συμμετείχε στον όμιλο του Βόλου με αντιπάλους τις ομάδες ΟΥΚ Βόλου, ΟΕΑΝΑΒ, Νηρέας Λαμίας, Νίκη Βόλου και Ν.Ο.Λ. Εκεί, παρά τους νέους κανονισμούς που  δυσκόλεψαν την προσαρμογή της ομάδας, οι μικροί πολίστες κατάφεραν το απόλυτο, σημείωνοντας 5 νίκες σε 5 παιχνίδια και κέρδισαν επάξια την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων, μαζί με άλλες 41 ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελεσματα και οι σκόρερ

Νηρέας Λαμίας 4 – 19 Ν.Ε.Λ

Σκόρερ: Ευσταθίου 1, Βασιλόπουλος 8, Παπαδημητρίου 1, Πάτσικας 6, Ζαχόπουλος 1, Βίτκος 1, Μπανάσιος 1

Ν.Ε.Λ 13 – 4 ΟΥΚ Βόλου

Σκόρερ: Ευσταθίου 1, Καραλής 1, Βασιλόπουλος 5, Πάτσικας 4, Τσιότρας 1, Ζέππος 1

Ν.Ε.Λ 22 – 2 ΟΕΑΝΑΒ

Σκόρερ: Καραλής 3, Παπαδημητρίου 4, Παπαναστασίου 3, Αντωνούλης Μ. 2, Βίτκος 6, Αντωνούλης Π. 4

Ν.Ε.Λ 11 – 9 Νίκη Βόλου

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 8, Πάτσικας 3

Ν.Ο.Λ 4 – 15 Ν.Ε.Λ

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 6, Χατζής 2, Πάτσικας 1, Αντωνούλης Μ. 4, Βίτκος 1, Αντωνούλης Π. 1

Η σύνθεση της ομάδας

Ευσταθίου, Βασιλόπουλος, Παπαδημητρίου, Πάτσικας, Ζαχόπουλος, Βίτκος, Αντωνούλης Π., Χατζής, Ράπτης, Αντωνούλης Μ., Τσιότρας, Ζέππος, Χατζίνας, Μπανάσιος, Καραλής, Παπαναστασίου

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

  1. ΝΕ Λάρισας 15
  2. Νίκη Βόλου 12
  3. ΟΥΚ Βόλου 9
  4. ΝΟ Λάρισας 4
  5. Νηρέας Λαμίας 4

…………………….

  1. ΟΕΑΝΑΒ 0

Απόλυτα ευχαριστημένος και ο προπονητής μας Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος μετά τους αγώνες δήλωσε:

“Ήταν ένα όμορφο τουρνουά και τα παιδιά αξιοποίησαν όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σημαντικά για την εξέλιξη της ομάδας θα είναι και τα τουρνουά που θα διοργανώσουμε και θα συμμετέχουμε μέσα στην άνοιξη. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι τα παιδιά έχουν αποκτήσει το ένστικτο του νικητή και μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουν.”

Η επόμενη, Β΄ φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων Υδατοσφαίρισης θα διεξαχθεί 19 με 21 Μαίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στα γραφεία της ΚΟΕ.

 

2017-03-08T08:26:53+00:00