Ο πρόεδρος της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Παίδων της ΝΕΛ, το οποίο δειξήχθη τις προηγούμενη εβδομάδα στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας με τη συμμετοχή της Ν.Ε.Λ, του Ν.Ο.Λ, του ΠΑΟΚ, της Νίκης Βολου και του Ν.Ο.Β (Βουλιαγμένη)!

 

«Θα ήθελα αρχικά και από καρδιάς να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ευγενική της  συνδρομή  στο 2ο, συνεχόμενα επιτυχημένο και άρτια οργανωμένο, Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων αλλά και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, του ΕΑΚΛ, αθλητές, γονείς και φίλους του υγρού στοιχείου.

Στην πόλη μας παραβρέθηκαν σημαντικές ομάδες με ιστορία στο χώρο του υγρού στίβου και εξαιρετικά υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η Ναυταθλητική Ένωση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία της λόγω του αναλογικά μικρού χώρου προπόνησης, κατάφερε να συμμετάσχει στο Τουρνουά με δύο ομάδες κάτω των 11 και 13 ετών και να κερδίσει δύο δεύτερες θέσεις.

Εκ μέρους όλου του Συλλόγου δεσμευόμαστε και υποσχόμαστε για του χρόνου μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση και εμφάνιση με το Τουρνουά να έχει γίνει ήδη θεσμός για τη Λάρισα.»

2016-05-11T16:28:17+00:00