Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ο Τουρνούα Υδατοσφαίρισης για παιδιά γεννημένα από το 2003 και έπειτα, το οποίο διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας στην πόλη μας στις 6, 7 και 8 Μαίου!

Το κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας γέμισε με μικρούς αθλητές με μεγάλα όνειρα και το πάθος τους χάρισε πολλά χαμόγελα και ικανοποίηση σε προπονητές, γονείς και φίλους της υδατοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα.

Tournament-2

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, απέδειξε ότι, παρά τα λίγα χρόνια ζωής της, μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στις απαιτήσεις μιας διοργάνωσης και να φιλοξενήσει στην πόλη μας ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Tournament-4

Στο τουρνουά συμμετείχαν η διοργανώτρια ομάδα Ν.Ε.Λ με τον συμπολίτη Ν.Ο.Λ, η ομάδα της Νίκης Βόλου, ενώ από την Αθήνα συμμετείχε η ομάδα της Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β) και από τη Θεσσαλονίκη η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Θανάσης Παιδής

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που μας έκαναν την τιμή να δεχτούν την πρόσκλησή μας! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές, συνοδούς για τη συνεργασία και κάθε αθλητή ξεχωριστά για τη συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά που διοργανώσαμε με πολύ όρεξη και πολύ αγάπη!

Tournament-5

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος) και τον ΣΕΔΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης), οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθειά μας. Τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Παιδή που μας τίμησε με την παρουσία του και φυσικά τους φίλους της Ν.Ε.Λ και της υδατοσφαίρισης γενικότερα, που βρέθηκαν τις ημέρες του τουρνουά στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ.Λ.

Tournament-6

Η κατάταξη των ομάδων στο 2ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ

Μίνι Παίδων
1η θέση:ΠΑΟΚ
2η θέση:Ν.Ε.Λάρισας
3η θέση:Νίκη Βόλου
4η θέση:Ν.Ο.Βουλιαγμένης
5η θέση:Ν.Ο.Λάρισας

Προ Μίνι Παίδων
1η θέση Ν.Ο.Βουλιαγμένης
2η θέση:Ν.Ε.Λάρισας
3η θέση:Νίκη Βόλου

***Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ***

Tournament-7

Μέχρι το επόμενο τουρνουά μας…

δίνουμε το ραντεβού με όλους σας…στις πισίνες!

2017-10-02T14:17:49+00:00