Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου της Βουλιαγμένης βρέθηκε η ομάδα Μίνι Παίδων Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας!

Η καλές σχέσεις της ομάδας μας με τον ιστορικό σύλλογο του Ν.Ο.Β είναι γνωστές. Τους έχουμε φιλοξενήσει και μας έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας μας.

Preperation-NOV-Athens-June16-3

Αυτή τη φορά, οι προπονητές μας Κώστας Γαλανόπουλος και Γιάννης Θεοχάρης, σχεδίασαν ένα ειδικό μίνι-πρόγραμμα προετοιμασίας για τους αγώνες της 3ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, στην οποία έχει προκριθεί η ομάδα μας!

Preperation-NOV-Athens-June16-8

Το ταξίδι στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή και το Σάββατο, μετά από ένα δυνατό πρωινό, η αθλητές μας έκαναν προπόνηση και έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τις ομάδες του Ν.Ο.Β. Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και η Κυριακή, με σειρά φιλικών αγώνων και προπονήσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες, όταν ξεκίνησε η επιστροφή προς τη Λάρισα.

Preperation-NOV-Athens-June16-4

Η εξόρμηση στην Αθήνα βοήθησε τους προπονητές και τους αθλητές μας να  βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και να νιώσουν όλοι πιο έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται. Εκτός πισίνας, αυτή ήταν ακόμη μία από τις πολλές κοινές στιγμές των αθλητών μας, που κάθε ημέρα γνωρίζονται και δένουν περισσότερο, γεγονός το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στο γενικότερο κλίμα της ομάδας, όσο και στο, καθαρά, αγωνιστικό σκέλος!

Preperation-NOV-Athens-June16-5

Όμως, η εξόρμηση αυτή, όπως και πολλές άλλες, θα ήταν πολύ δυσκολότερη χωρίς τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του χορηγού μας, ANIMUS, το οποίο παραχώρησε το λεωφορείο του για τη μετακίνησή μας.

Preperation-NOV-Athens-June16-7

Ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS για την ευγενική παραχώρηση του οχήματος για της ανάγκες της ομάδας μας!

Preperation-NOV-Athens-June16-2

#Water Polo Selfie Γιατί μερικές στιγμές κρύβουν μέσα τους όλη την αγάπη και το πάθος μας γι’αυτό που κάνουμε!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ν.Ο.Β για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία μας. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας της Βουλιαγμένης, υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

2017-10-02T14:17:48+00:00