Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για όλους τους συμμετέχοντες και όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας, ήταν το προηγούμενο!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας. Το τουρνουά έγινε και φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τη συμπαράσταση της ΚΟΕ και της ΣΕΔΥ. Η διοργάνωση, τείνει να γίνει θεσμός για τις μικρές κατηγορίες του αθλήματος και κάθε χρονιά συμμετέχουν περισσότερες ομάδες από περισσότερες πόλεις, ενώ για ακόμη μία φορά το τουρνουά ήταν διπλό καθώς συμμετείχαν ομάδες δύο ηλικιακών κατηγοριών (Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Παίδων).

Τα θετικά της διοργάνωσης ήταν πολλά…

Η πόλη υποδέχτηκε ένα σημαντικό αριθμό από μικρούς αθλητές, συνοδούς και γονείς και οι προπονητές έβγαλαν πολύτιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους και είδαν τους αθλητές τους σε συνθήκες αγώνα. Παράλληλα, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ενισχύει την εικόνα της και εδραιώνεται Πανελληνίως ανάμεσα στους συλλόγους που δουλεύουν και προωθούν στην πράξη την υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Συσφίγγει τις σχέσεις της με ιστορικούς συλλόγους της χώρας μας, τους προπονητές και τα τεχνικά και διοικητικά στελέχη τους.

Πάνω από όλα όμως, οι μικροί αθλητές πολλών περιοχών της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να αγωνιστούν και να περάσουν πολλές ευχάριστες ώρες κάνοντας αυτό που αγαπούν, δηλαδή την άθληση και την υδατοσφαίριση!

Όσο για τους μικρούς αθλητές της Ν.Ε.Λ, εκτός όλων των παραπάνω, κάθε χρονιά γίνονται καλύτεροι οικοδεσπότες και ανακαλύπτουν τη χαρά της φιλοξενίας, της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους, τα οποία αποτελούν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του συλλόγου.

Το φετινό 3ο τουρνουά φιλοξένησε μικρούς πολίστες από 5 πόλεις της Ελλάδος. Οι διοργανωτές και ο Ν.Ο.Λ εκπροσώπησαν την πόλη μας τη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ εκπροσώπησε τη βόρειο Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, ο Ν.Ο.Β της Βουλιαγμένης εκπροσώπησε την Αθήνα, την Πελοπόνησσο και την Πάτρα εκπροσώπησε ο Ν.Ο.Π και η Νίκη Βόλου εκπροσώπησε για ακόμη μια φορά τη γειτονική πόλη του Βόλου στο τουρνουά.

Το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί διεξήχθησαν οι αγώνες όλων των ομάδων, ενώ το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε με την παρέλαση των αθλητών και τους χαιρετισμούς των θεσμών, συνεχίστηκε με τους μικρούς και τους μεγάλους τελικούς των δύο κατηγοριών και ολοκληρώθηκε με τις απονομές των κυπέλλων και τις βραβεύσεις των ομάδων.

Στα αγωνιστικά του τουρνουά στην κατηγορία Μίνι Παίδων την 1η θέση κατέλαβε η Ν.Ε.Λ επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ με 7-6. Στο μικρό τελικό ο Ν.Ο.Π επικράτησε του Ν.Ο.Λ καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Στην κατηγορία Προ Μίνι Παίδων την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα της Ν.Ε.Λ νικώντας στον τελικό την ομάδα της Βουλιαγμένης με 11-5, ενώ στο μικρό τελικό η Νίκη Βόλου επικράτησε του ΠΑΟΚ καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία Μίνι Παίδων, η ομάδα μας για να φτάσει στον τελικό έδωσε τα εξής παιχνίδια με τα παρακάτω αποτελέσματα…

Ν.Ε.Λ 21 – 9 Ν.Ο.Λ

Σκορ Περιόδων: 6-1, 4-3, 5-3, 6-2,

Σκόρερ Ν.Ε.Λ: Χατζής 1, Βίτκος 3, Πάτσικας 4, Βασιλόπουλος 11, Καραλής 1, Ζαχόπουλος 1

Σκόρερ Ν.Ο.Λ: Μπεζιλιώτης 2, Τσούτσας 4, Κασίρας 2, Τσάτσος 1

 

Ν.Ε.Λ 15 – 7 ΠΑΟΚ

Σκορ Περιόδων: 2-2, 4-3, 4-1, 5-1

Σκόρερ Ν.Ε.Λ: Παπαδημητρίου 1, Χατζής 2, Βασιλόπουλος 8, Καραλής 4

Σκόρερ ΠΑΟΚ: Επανωμίτης 1, Φουρναράκης 2, Βόλφης 1, Σαϊτης 2, Τσιώλας 1

 

Ν.Ε.Λ 15 – 9 Ν.Ο.Π

Σκόρ Περιόδων: 2-2, 9-1, 1-4, 3-2

Σκόρερ Ν.Ε.Λ: Βίτκος 1, Παπαδημητρίου 2, Χατζής 1, Βασιλόπουλος 7, Καραλής 4

Σκόρερ Ν.Ο.Π: Φιλαππάτος 2, Ρουμάνος 1, Μπετιχαβάς 1, Αθανασίου 2, Γωργαράς 1, Κρεμανταλάς 1, Κεκάτος 1

Στον μεγάλο τελικό, όπως προαναφέρθηκε, η Ν.Ε.Λ κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά…

 Ν.Ε.Λ 7 – 6 ΠΑΟΚ (Μεγάλος Τελικός)

Σκορ Περιόδων: 4-2, 2-2, 1-0, 0-2

Σκόρερ Ν.Ε.Λ: Παπαδημητρίου 1, Χατζής 1, Παπαναστασίου 1, Βασιλόπουλος 2, Καραλής 2

Σκόρερ ΠΑΟΚ: Τόττης 1, Φουρναράκης 3, Βόλφης 1, Ζέγλινας 1

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΕΑΚΛ για τη σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση του τουρνουά. Τον Αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιο Παιδή και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΕΑΚΛ Γιώργο Κωσταρόπουλο για την παρουσία τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΟΕ και τη ΣΕΔΥ για τη συμπαράσταση!

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ

Η Ν.Ε.Λ θα ήθελε να ευχαριστήσει, επίσης, τις ομαδες που έλαβαν μέρος στο 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης. Τον ΠΑΟΚ, τη Νίκη Βόλου, το Ν.Ο.Π, το Ν.Ο.Β και το Ν.Ο.Λ. Χωρίς τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την καλή διάθεσή τους δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση αυτή! Ραντεβού με όλους…ξανά στις πισίνες!!!

2017-10-02T14:17:46+00:00