Μία σημαντική διοργάνωση για την πόλη μας, τους μικρούς μας αθλητές και όλους τους λάτρεις των σπορ του υγρού στίβου λαμβάνει χώρα, για 3η συνεχή χρονιά, στις 8 και 9 Απριλίου  2017 στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 3ο τουρνουά αγώνων υδατοσφαίρισης, Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Παίδων, για αθλητές που γεννήθηκαν από το 2004 και μετά.

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος 6 σύλλογοι από 5 πόλεις της Ελλάδος. Η Λάρισα συμμετέχει με τις ομάδες της διοργανώτριας Ν.Ε.Λ (2 ομάδες)και την ομάδα του Ν.Ο.Λ. Από την Αθήνα συμμετέχει ο ιστορικός σύλλογος της Βουλιαγμένης, Ν.Ο.Β, ενώ την Πελοπόννησο και την Πάτρα εκπροσωπεί ο Ν.Ο.Π. Τη Θεσσαλονίκη εκπροσωπεί η ομάδα του ΠΑΟΚ με 2 ομάδες, ενώ το γειτονικό Βόλο εκπροσωπεί η ομάδα της Νίκης.

Το τουρνουά θεωρείται σημαντικό, τόσο για τη συμμετοχή μεγάλων συλλόγων της Ελληνικής υδατοσφαίρισης, όσο-και κυρίως-για την προώθηση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες και την αγωνιστική εξέλιξη των μικρότερων αθλητών της πόλης μας.

Για τους λόγους αυτούς και εκτός της αμέριστης βοήθειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το τουρνουά υποστηρίζουν η ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος) και ο ΣΕΔΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης).

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης να παραβρεθεί στο κλειστό κολύμβητήριο της Λάρισας και να στηρίξει τις προσπάθειες των ομάδων μας τις ημέρες των αγώνων!

Η παρουσία σας θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τόσο εμάς, αλλά κυρίως, τους μικρούς μας πολίστες που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ως αντίπαλοι και ως οικοδεσπότες!

*Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 16:00, πριν τους τελικούς, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των συλλόγων και θα εκφωνηθούν χαιρετισμοί από τη διοίκηση και τους εκπροσώπους των τοπικών θεσμών!

2017-10-02T14:17:46+00:00