Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης στις δύο τελευταίες προπονήσεις για το 2016! Οι αδερφές Αλεξανδρή, διεθνείς αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, συνόδευσαν τις μικρές μας μπαλαρίνες στην πισίνα, μετά από πρόσκληση της προπονήτριάς μας Ειρήνης Καλούδη.

Οι τρίδημες αθλήτριες βρίσκονται στα κολυμβητήρια από 3 ετών και μέσα στα χρόνια έχουν
πολλές διακρίσεις, μεταξύ άλλων, το χρυσό μετάλλιο στο solo και στο duetto στο Μεσογειακό Κύπελλο στην Ιταλία, την τέταρτη & έκτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στην Ολλανδία, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αργυρά και χάλκινα μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, καθώς και τη βράβευση από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο σύλλογο αθλητικών συντακτών) με το έπαθλο κοινωνικής και αθλητικής προσφοράς, ενώ συμμετείχαν και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο καταλαμβάνοντας τη 12η θέση.

alexandri-sisters-visit-2

Οι αδερφές Ειρήνη και Άννα-Μαρία Αλεξανδρή, που κατοικούν μόνιμα στην Αυστρία και αγωνίζονται πλέον με τα χρώματά της, βρέθηκαν με την οικογένεια τους για τις γιορτές στο γειτονικό Βόλο, την πόλη καταγωγής τους, και η Ειρήνη Καλούδη δεν έχασε την ευκαιρία να τις προσκαλέσει στην πόλη μας.

alexandri-sisters-visit-33

alexandri-sisters-visit-4

Την πρόταση αυτή  αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά (η μία εκ των τριών δεν τα κατάφερε λόγω ασθενείας) και έκαναν δύο προπονήσεις με την ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας, δείχνοντας τα μυστικά του αθλήματος στις μικρές μας μπαλαρίνες και χαρίζοντας τους ευχάριστες και εντυπωσιακές στιγμές μέσα στην πισίνα του κολυμβητηρίου της πόλης μας.

 

~~~~~~~~

Από την πλευρά μας, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις αδερφές Αλεξανδρή για την τιμή που μας έκαναν και να τους ευχηθούμε υγεία και πολλές επιτυχίες για το νέο έτος που έρχεται σε λίγες ώρες!

2017-10-02T14:17:47+00:00