Ακόμη ένας σύμμαχος στις προσπάθειες της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας να προωθήσει τα αθλήματα του υγρού στίβου στη Λάρισα και να ταξιδέψει τους αθλητές της πόλης μας στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ανακοινώνει
τη συνεργασία της με το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS.

Η διοίκηση του  ANIMUS θέλοντας να βοηθήσει, στην πράξη, το σύλλογό μας, μας γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μας παραχωρεί το λεωφορείο και τον οδηγό της για τις μετακινήσεις των αθλητών μας σε πρωταθλήματα και τουρνουά υγρού στίβου.

ANIMUS-NEL-bus

Ένα λεωφορείο 17 θέσεων με επαγγελματία οδηγό θα μεταφέρει πλέον τους αθλητές, τις αθλήτριες και τις ομάδες μας σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας.

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, είναι ακόμη μία τοπική επιχείρηση που δε χρειάζεται συστάσεις και βρίσκεται στην κορυφή της Ελλάδος και των Βαλκανίων, από πλευράς εγκαταστάσεων, δυναμικού και υπηρεσιών. Ένα κέντρο που συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε χιλιάδες συνάνθρωποί μας και οι οικογένειές τους να βλετιώσουν την ποιότητα ζωής τους!

ANIMUS-NEL-3

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μαϊο του 2008. Είναι κτισμένο σε μια εξαιρετικής ομορφιάς έκταση, περίπου 170 στρεμμάτων, στο 8ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων (δίπλα από την Τερψιθέα), με το συνολικό εμβαδόν των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών του να αγγίζει τα 13500 τμ. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του, απαρτιζόμενο από 200 επαγγελματίες υγείας, πλήρως καταρτισμένο επιστημονικά, φροντίζει για τη βέλτιστη φυσική, συναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση ασθενών, οι οποίοι μετά από ατυχήματα ή νοσήματα, έχουν ανάγκη ανοικτής ή κλειστής νοσηλείας για την αποκατάσταση και αποθεραπεία τους.

ANIMUS-NEL-2

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσιώς τη διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS για την ευγενική παραχώρηση του οχήματος, γεγονός που θα διευκολύνει κατά πολύ, την οργάνωση των συμμετοχών μας και, σαφώς, την ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των αθλητών μας σε κάθε διοργάνωση!

2017-10-02T14:17:50+00:00