Ο Δημήτρης Σελετόπουλος, μέσα από το Aquatics Planet, αναλυεί την φετινή αγωνιστική περίοδο των πρωταθλημάτων υποδομών υδατοσφαίρισης και δίνει και φέτος τη σχετική βαθμολογία με την κατάταξη των συλλόγων.

Η μέτρηση του κ. Σελετόπουλου περιλαμβάνει συνολικά και τις 4 κατηγορίες υποδομών και  γίνεται “βάσει των αγώνων, των βαθμών που κερδίζει συνολικά η κάθε ομάδα, των παιχνιδιών που φυσικά παίζει αλλά και μέχρι που έφτασε.Ολες οι ομάδες παίρνουν μπόνους συμμετοχής και από εκεί και πέρα μετρούν οι βαθμοί και η κατάταξη.”

Την ανάπτυξη του συλλόγου μας, κυρίως, στο χώρο της υδατοσφαίρισης τη βλέπουμε και τη ζούμε με μεγάλο ενθουσιασμό όλοι μαζί! Εξάλλου…το “η πιο επιτυχημένη χρονιά μας μέχρι την επόμενη”,  εκτός από γεγονός, τείνει να γίνει και σλόγκαν της Ν.Ε.Λ!

Πως ακριβώς, όμως, αποτυπώνεται αυτή η επιτυχία στα χαρτιά, με αριθμούς και σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συλλόγους;

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας στη σχετική κατάταξη της προηγούμενης χρονιάς εμφανίζεται στην 25η θέση ανάμεσα σε 64 ομάδες, με τη βαθμολογία της να είναι 3.294 βαθμοί.

Η φετινή μας θέση,σύμφωνα με τη βαθμολογία, είναι η 14η  στην Ελλάδα, ανάμεσα σε 64 ομάδες, με το σύνολο των βαθμών μας να 6.509!!!

Η Ν.Ε.Λ βρίσκεται, όπως αναφέρεται και στο άρθρο, στις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν καθώς “είχε τεράστια πρόοδο με 11 θέσεις (από 25 στο 14).” Όποτε, πλέον, έχουμε και τη μαθηματική απόδειξη πως με επιμονή, ομαδική δουλειά και μεγάλη συμπαράσταση από τους γονείς, σε ένα φανταστικό κλίμα, μπορούμε να κοιτάμε μόνο πιο ψηλά!

*Το άρθρο μας έχει συνταχθεί με πληροφορίες και υλικό του http://www.aquaticsplanet.com

*Διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση του Δημήτρη Σελετόπουλου ΕΔΩ!

*Ευχαριστούμε το Aquatics Planet και το Δημήτρη Σελετόπουλο για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει για την προώθηση και ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης, σε όλα τα επίπεδα! 

2018-08-06T15:15:08+00:00