Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι έφηβοι άνδρες και γυναίκες της χώρας μας στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού και κατέκτησαν πανάξια την 3η θέση της διοργάνωσης!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας δίνει ιδιαίτερη βάση στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, εστιάζοντας στις μικρότερες ηλικίες, οι οποίες και αποτελούν το μέλλον του αθλήματος τόσο για την πόλη μας τη Λάρισα, όπως και για την Ελλάδα!

Έτσι, με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε τις επιτυχημένες προσπάθειες των εφήβων στο μακρινό Μπακού, κάτι το οποίο αναδεικνύει την αυξανόμενη δυναμική του αθλήματος στη χώρα μας, όπως και το γεγονός ότι υπάρχει ταλέντο και γίνεται σωστή δουλειά, παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Οι δύο ομάδες μας αγωνίστηκαν στους μικρούς τελικούς της διοργάνωσης και κέρδισαν δίκαια το χάλκινο μετάλλιο.

Οι άνδρες αγωνίστηκαν απέναντι στην Κροατία, από την οποία είχαν ηττηθεί (13-12) στους ομίλους, καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη με 11-10. Τα γκολ για την ομάδα μας, με προπονητή τον Κραβαρίτη, πέτυχαν οι Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 2, Παπασηφάκης 2, Αλεξίου 1, Γαρδίκας 1, Σκουμπάκης 1, Δελαγραμμάτικας 1.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Ελλάδας-Κροατίας:

Οι γυναίκες αγωνίστηκαν απέναντι στην Ιταλία και κατάφεραν να κλειδώσουν το μετάλλιο από την 3η περίοδο όταν προηγήθηκαν με 4 γκολ διαφορά (4-8). Στην τελευταία περίοδο τα κορίτσια μας χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να δεχτούν 3 γκολ, ενώ 20 δευτερόπλεπτα πριν τη λήξη οι Ιταλίδες είχαν και δοκάρι. Έστω και με άγχος, η νίκη ήρθε με τελικό σκορ 7-8 και η Ελλάδα πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο! Τα γκολ για την ομάδα μας, με προπονητή τον Λεάνδρου, πέτυχαν οι Πρωτόπαπα 3, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου 2, Πάτρα 1.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας:

Εμείς με τη σειρά μας, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους προπονητές και τους αθλητές των εθνικών ομάδων της χώρας μας και να ευχηθούμε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Όσο για τους δικούς μας αθλητές μας, μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή, ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν στο μέλλον τέτοιες στιγμές!

2017-10-02T14:17:58+00:00