Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός για μία ομάδα! Είναι αυτός που διδάσκει, που καθοδηγεί, που επιλύει διαφωνίες, που δίνει κίνητρα, δίνει αγάπη, δείχνει αφοσίωση και εξοπλίζει τους αθλητές του με επιμονή και υπομονή στην προπόνηση, τους αγώνες και την ίδια τη ζωή!

Ο προπονητής είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των μελών της ομάδας και ο άνθρωπος που ζει με περισσότερο πάθος και ένταση κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα!

Στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας η επιλογή των προπονητών μας δεν είναι τυχαία. Επικεφαλής των ομάδων μας είναι άνθρωποι που αγαπούν με πάθος αυτό που κάνουν. Τους διακρίνει μία ανιδιοτελής αγάπη για τα σπορ του υγρού στίβου και για τα παιδιά που βρίσκονται στην οικογένεια της ομάδας μας.

Ο προπονητής είναι ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να συγκεντρώσει όλα τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα των αθλητών του, από τη μια στιγμή στην άλλη ή και ταυτόχρονα.

Θα είναι όμως, πάντα, αυτός που χαίρεται περισσότερο από όλους στις επιτυχίες της ομάδας του και αυτός που στεναχωριέται περισσότερο στις αποτυχίες της.

Στο ολιγόλεπτο video που ακολουθεί βλέπουμε μεγάλους προπονητές εθνικών ομάδων της υδατοσφαίρισης σε στιγμές εκνευρισμού, άγχους, απογοήτευσης, χαράς, ικανοποίησης, πανηγυρισμών και περηφάνιας. (Με τη φιλική συμμετοχή των Θοδωρή Βλάχου και Γιώργου Μορφέση)

Απολαύστε το…

2017-10-02T14:17:47+00:00