Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ κάνει φέτος την πρεμιέρα της στην Β’ Εθνική κατηγορία της χώρας μας και έχει δίπλα της τα Bruno Coffee Stores!

Ακόμη μία σημαντική συνεργασία για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας με τα δημοφιλή café που ξεκίνησαν από τη Λάρισα και κατακτούν την Ελληνική επικράτεια. Η ανδρική μας ομάδα έχει την τιμή και τη χαρά να χορηγείται από μια από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες café της χώρας.

Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς όλοι μας έχουμε απολαύσει τον καφέ και τα άλλα μοναδικά προϊόντα των Bruno Coffee Stores! Καλός καφές. Απολαυστικά γλυκά και σνακ. Φιλική εξυπηρέτηση. Ζεστή ατµόσφαιρα. Αυτοί είναι οι 4 πυλώνες της φιλοσοφίας της αγαπημένης αλυσίδας που ξεκίνησε από τη γωνία της  οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Φαρσάλων στη Λάρισα και έχει κερδίσει την προτίμηση κάθε λάτρη του καφέ και όχι μόνο σε ολοένα και περισσότερες περιοχές της χώρας μας!

Η αλυσίδα αριθμεί αυτή τη στιγμή 30 καταστήματα τα οποία, εκτός της Λάρισας, μπορείτε να επισκεφθείτε στο Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα στη Θεσσαλία, στα Ιωάννινα και την Κέρκυρα, στην Κατερίνη και τη Βέροια και φυσικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο αριθμός τους αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να λειτουργήσουν σύντομα περισσότερα καταστήματα σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και νέα καταστήματα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας!

Για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας η χορηγία της ανδρικής ομάδας είναι η αρχή μιας συνεργασίας που σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα τμήματα του συλλόγου και θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να προωθήσουμε τα σπορ του υγρου στίβου στην πόλη μας, τη Λάρισα, καθώς και το όνομα της πόλης και τον αθλητισμό της στην υπόλοιπη Ελλάδα!

***Ευχαριστούμε Bruno Coffee Stores***

2017-10-02T14:17:46+00:00