Μια μητέρα και ένας γιος κάτω από την επιφάνεια!

Ο David Bolger είναι χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής του CoisCéim Dance Theatre στο Δουβλίνο. Η Madge Bolger είναι η μητέρα του, η οποία πέρασε ολόκληρη τη ζωή της διδάσκοντας κολύμβηση σε παιδιά σε αυτήν ακριβώς την πισίνα του Marian College.

Στην ίδια πισίνα που δίδαξε κολύμβηση στο γιο της, η Madge, 79 ετών σήμερα, τον συνοδεύει σε ένα χορό κάτω από την επιφάνεια, κοντά στον πάτο της πισίνας.

Η πισίνα είναι για όλους εμάς ενας χώρος ιδιαίτερος, ξεχωριστός, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και ζούμε καθημερινά την ομορφιά του να βρίσκεσαι μέσα στο νερό και να νιώθεις ότι περιβάλλεσαι από το υγρό στοιχείο.

Η πισίνα είναι το μέρος που τα συναισθήματα μας εναλλάσονται, όπως και στη ζωή μας. Η ηρεμία διαδέχεται την ένταση, η χαλάρωση διαδέχεται την υπερπροσπάθεια και η ικανοποίηση διαδέχεται την απογοήτευση.

Λίγη από αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία, την ένταση και την αδιάκοπη προσπάθεια που μπορείς να νιώσεις σε μια πισίνα καταφέρνει να αποθανατίσει σε αυτό το όμορφο video ο David Bolger συνοδευόμενος από τη μητέρα του…

Απολαύστε το…

2017-10-02T14:17:47+00:00