Η ομάδα Μίνι Παίδων υδατοσφαίρισης των Ν.Ε.Λ-Ν.Ο.Λ, μια από τις πιο επιτυχημένες και ανταγωνιστικές της χώρας μας, έχει ως σύμμαχο μια από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες café της χώρας μας.

Η ομάδα Μίνι Παίδων ξεκινά την προσπάθεια της φετινής σεζόν με επίσημο χορηγό τα γνωστά κι αγαπημένα μας De-Tox Café, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Λάρισα και πλέον γράφουν ιστορία και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

21 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του πρώτου De-Tox στην πλατεία Ταχυδρομείου, η αλυσίδα αριθμεί, πλέον, 19 καταστήματα και δραστηριοποιείται στο Βόλο, τα Τρίκαλα, τα Ιωάννινα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Το όραμα μιας επιτυχημένης εταιρείας που κοιτά μπροστά και επενδύει στο μέλλον, έρχεται να συμπορευτεί με το όραμα της πιο επιτυχημένης ομάδας μικρών κατηγοριών στην ιστορία της τοπικής υδατοσφαίρισης.

Οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας Μίνι Παίδων θέλουν να ευχαριστήσουν τα De-Tox Café για τη σημαντική συμβολή τους στη φετινή μας προσπάθεια για να διακριθούμε και να φέρουμε το Λαρισινό πόλο λίγο πιο ψηλά.

2019-11-29T12:07:43+00:00