Ο αναπτυξιακός αναβρασμός στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας συνεχίζεται αμείωτος, όπως εξάλλου έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας και όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε από την αρχή αυτής της προσπάθειας για να δημιουργήσουμε νέα ήθη και σύγχρονες συνθήκες στον υγρό στίβο της Λάρισας!

Το ιδιαιτέρως εντυπωσιακό και απαιτητικό άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης είναι, από φέτος, ακόμη ένα άθλημα στο οποίο δραστηριοποιείται η Ν.Ε.Λ!

Όμως, δε θα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα αργά, όπως πολλοί θα περιμένατε, αλλά μπαίνουμε όσο πιο δυναμικά επιτρέπεται!

13659213_833979690068359_5160377709371775422_n

 

Το νέο μας τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης λειτουργεί κάτω από τις οδηγίες του εξειδικευμένου και πολύπειρου προπονητή Βασίλη Σταύρου, τον οποίο καλωσορίζουμε με χαρά στη  στη μεγάλη οικογένεια της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας.


Δε σταματάμε μόνο στον εξαιρετικά καταρτισμένο νέο μας προπονητή!

Μαζί του, για να στελεχώσουν το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης, έρχεται μία πλειάδα ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι ανήκουν, πλέον, στο δυναμικό του συλλόγου μας. Ανάμεσα τους και η Λαρισαία Πανελλήνια και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Δήμητρα Παπανικολάου!  

 

Περισσότερα για το Βασίλη Σταύρου…

Ο κος Σταύρου Βασίλειος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ) με κύρια ειδίκευση την Κολύμβηση και δευτερεύουσα τον Αγωνιστικός Αθλητισμός σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην άσκηση και υγεία (ΤΕΦΑΑ-ΠΘ) με θέμα διατριβής «Η επίδραση της υποξικής προπόνησης στη μορφολογία της καρδιάς και στην αθλητική απόδοση». Έχει μετεκπαιδευτεί στην ψυχική υγεία-ειδική αγωγή (ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ), Professional Certificate in Counseling and Counseling Skills, (EDEXEL) και BTEC Advanced Professional Award, με ειδίκευση: Εφαρμοσμένη Αθλητική Ψυχολογία και Μεγιστοποίηση της Αθλητική Επίδοσης (EDEXEL).

Ασχολείται από το 2002-σήμερα ως προπονητής κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης και τεχνικός σύμβουλος σε αθλητικά σωματεία (Α.Σ. Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, Α.Ο. Βόλου Εθνικός-Ολυμπιακός, ΑΣΕ Τρικάλων, Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες, Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας). Επίσης ασχολείται με την κολύμβηση σε ΑΜΕΑ μέσα από προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητού κολύμβησης, ναυαγοσώστη και αυτοδύτη.

Διατελεί επιστημονικός συνεργάτης υλοποίησης προγραμμάτων ειδικής φυσικής αγωγής, (2009-σήμερα, Δήμος Λαρισαίων), υπήρξε σύμβουλος αθλητισμού (2007-2008, ΑΟΝΑ, Δήμος Αγ. Δημητρίου Ιωαννίνων) μέλος ερευνητικής ομάδος (2007-2008, Αθλητικής Ψυχολογίας, ΤΕΦΑΑ-ΠΘ) και είναι μέλος σε επιστημονικές εταιρίες. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από τη φυσιολογία της άσκησης στην κολύμβηση και την τεχνική κολύμβηση.

Στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας είμαστε χαρούμενοι και ιδιαιτέρως περήφανοι να καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Τεχνικής Κολύμβησης και τον προπονητή μας Βασίλη Σταύρου!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου μας!

2017-10-02T14:17:47+00:00