Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, ακόμη μια χρονιά που μας βρίσκει, ως σύλλογο, μεγαλύτερους, πιο επιτυχημένους και περισσότερο δυνατούς στον αγώνα μας! Ήταν μια χρονιά που η οικογένεια της Ν.Ε.Λ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο και συνέχισε να κάνει σταθερά βήματα, ξεπερνώντας όποιες αντιξοότητες, προς τους στόχους της.

Κλείνουμε τη χρονιά μας με ένα flashback-αστραπή στις καλύτερες στιγμές της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας για το 2017! Κάθε μήνας είχε κάτι να μας προσφέρει και κάθε στιγμή μεγάλη ή μικρή θα αποτελεί για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας μας!

Ιανουάριος

Τις πρώτες ημέρες της χρονιάς οι αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης της Ν.Ε.Λ βρέθηκαν στις Σέρρες, όπου έκαναν κοινή προπόνηση με την ομάδα του Πανσερραϊκού. Λίγες ημέρες αργότερα η Παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης γύρισε από το Βόλο με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με απολογισμό αγώνων 1 ήττα και 3 νίκες (2 ανατροπές). Ο μήνας έκλεισε με τη Ν.Ε.Λ να φιλοξενεί στη Λάρισα για 2 ημέρες, την Παιδική ομάδα πόλο του Α.Ν.Ο.Γ της Γλυφάδας.

Φεβρουάριος

Το Φεβρουάριο κυριαρχεί η καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας. Για ακόμη μία φορά μαζευτήκαμε για να ανταλλάξουμε τις ευχές μας για τη χρονιά που πέρασε και δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές μας να παίξουν και να περάσουν μια όμορφη, πολύ βροχερή, Κυριακή, παρουσία γονέων και φίλων του συλλόγου μας.

Μάρτιος

Ο Μάρτιος έφερε για το σύλλογο μας 12 μετάλλια των αθλητών τεχνικής κολύμβησης της ομάδας του Βασίλη Σταύρου στους χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθησαν στην Πτολεμαϊδα. Η Ανδρική ομάδα πόλο έκανε την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ελλάδος, κάνοντας 2 ήττες και 1 νίκη, ενώ η πρεμιέρα της Μίνι Παίδων στη λήξη του μήνα, στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίστηκε από ένα εντυπωσιακό 5 στα 5 στην 1η φάση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Απρίλιος

 

Ο Απρίλιος έφερε για τη Ν.Ε.Λ το 3ο μας τουρνουά υδατοσφαίρισης στο οποίο ο σύλλογος μας κατέλαβε τις πρώτες θέσεις. Φιλοξενούμενοι μας οι ομάδες: Ν.Ο.Π (Πάτρα), ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου, Ν.Ο.Λ και Ν.Ο.Β (Βουλιαγμένη). Δείτε την ανασκόπηση του 3ου Τουρνουά Πόλο Ν.Ε.Λ! Παράλληλα, ο Απρίλιος έφερε και την πρόκριση της Ανδρική ομάδας πόλο στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σήμανε και την παραμονή του συλλόγου μας στη Β’ Εθνική κατηγορία στην 1η της συμμετοχή!

Μάιος

Σημαντική στιγμή του μήνα η πρόκριση της ομάδας Μίνι Παίδων στα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, 1η στον όμιλο μαζί με την ομάδα της Νίκης Βόλου. Παράλληλα, ο Μαίος έφερε την 1η μας επίσκεψη στην Πάτρα. Η Ν.Ε.Λ φιλοξενήθηκε από το Ν.Ο.Π για 3 ημέρες, με 3 ομάδες και 30 αθλητές. Ήταν ένα τριήμερο που χαρακτηρίστηκε από τη θερμή φιλοξενία και την άψογη συνεργασία των 2 συλλόγων, ένα υπέροχο τριήμερο για μικρούς και μεγάλους!

Ιούνιος

Ο Ιούνιος έφερε μια σημαντική πρωτιά για την υδατοσφαίριση της Λάρισας, καθώς για πρώτη φορά στην πόλη μας, μια ομάδα υδατοσφαίρισης προκρίνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.Η Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ κατέκτησε, με 3 νίκες και 1 ήττα, την 1η θέση του ομίλου της Θεσσαλίας στην ημιτελική φάση. Θυμηθείτε τους αγώνες!

Ιούλιος

Ο πιο εντυπωσιακός μήνας της Ν.Ε.Λ για το 2017 ήταν ο Ιούλιος. Μπορεί το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να είχαμε τη διεξαγωγή των τελικών του Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων, αλλά τις πρώτες ημέρες του μήνα η Ν.Ε.Λ έκανε κατάβαση στην Αθήνα για το 2ο HaBaWaBa Greece, το μεγαλύτερο, διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης για παιδιά στη χώρα μας!

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 3 ομάδες, 30 αθλητές, 4 προπονήτες, ενώ πολλοί γονείς ακολούθησαν, επίσης, την αποστολή. Η Ν.Ε.Λ κατάφερε να βάψει το τουρνουά στα χρώματά της κερδίζοντας την 1η θέση και το κύπελλο στις δύο εκ των τριών κατηγορίων, ενώ κατέλαβε την 3η θέση στην τρίτη κατηγορία. Δείτε την ανασκόπηση του HaBaWaBa Greece 2017 με τις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα και την κατάταξη. Παράλληλα, οι μικροί μας πολίστες έκλεισαν αγωνιστικά τη χρονιά της Ν.Ε.Λ ,βάζοντάς μας ξανά στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και χάνοντας οριακά την πρόκρισή στους ημιτελικούς του θεσμού!

Δείτε το video της διοργάνωσης HaBaWaBa Greece 2017 με πολύ χρώμα…Ν.Ε.Λ

Σεπτέμβριος

Μήνας αναβρασμού για τη Ν.Ε.Λ με το νέο πρόγραμμα της σεζόν, περισσότερους αθλητές, περισσότερες ομάδες, περισσότερα τμήματα και περισσότερους προπονητές! Η Ν.Ε.Λ δείχνει από το ξεκίνημα τις προθέσεις για τη σεζόν και καλωσορίζει πολλούς μικρούς νέους φίλους! Παράλληλα, από νωρίς ξεκινούν και οι υποχρεώσεις, καθώς το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ν.Ε.Λ με 2 ομάδες πόλο βρέθηκε στην Αθήνα για κοινή προετοιμασία με τις αντίστοιχες ομάδες της Βουλιαγμένης και της Γλυφάδας!

Οκτώβριος

Τον Οκτώβρη, όπως κάθε ξεκίνημα της σεζόν είχαμε την καθιερωμένη συνάντηση μεταξύ των Γονέων των αθλητών και των προπονητών-διοίκησης του συλλόγου μας, για να μιλήσουμε, να ακούσουμε και να οραματιστούμε τη συνέχεια της χρονιάς! Επίσης, φιλικών προετοιμασίας συνέχεια, καθώς ταξιδέψαμε με 2 ομάδες στη Θεσσαλονίκη, όπου δώσαμε σειρά φιλικών αγώνων με τις ομάδες του ΠΑΟΚ.

Νοέμβριος

Αναβάζουμε, σιγά σιγά, στροφές και το Νοέμβριο έχουμε την 1η καινοτομία της σεζόν για τη Ν.Ε.Λ και το πρώτο μας τουρνουά υδατοσφαίρισης πριν τα πρωταθλήματα του 2018. Το τμήμα Baby Water Polo, για 1η φορά στη Λάρισα, είναι γεγονός. Ένα νέο τμήμα που απευθύνεται στα παιδιά της μικρής πισίνας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει το άθλημα της υδατοσφαίρισης σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Η πρόθεση είναι να παρέχει βασικές δεξιότητες και κατανόηση του αθλήματος σε μορφή αναψυχής.

Παράλληλα στο διεθνές τουρνουά Splash του Βόλου η ομάδα Παίδων της Ν.Ε.Λ πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες και η ομάδα Μίνι Παίδων κατατάχθηκε, αν και αήττητη(!), στην 9η θέση μεταξύ 24 ομάδων, καθώς έχασε την πρόκριση στα τελικά λόγω διαφοράς τερμάτων. Θυμηθείτε την παρουσία των ομάδες μας στο τουρνουά όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός και η Τούρκικη ΕΝΚΑ .

Δεκέμβριος

Πιο χαλαρός ο Δεκέμβριος μήνας, όχι όμως από πλευράς προπονήσεων. Η Ν.Ε.Λ θέλει τις ομάδες μας έτοιμες για την έναρξη των πρωταθλημάτων του 2018 και συνέχισε μέχρι και τις ημέρες των εορτών δυναμικές προπονήσεις. Παράλληλα, η Ν.Ε.Λ φιλοξένησε τις ομάδες του ΠΑΟΚ στην πόλη μας, και τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ μας έδωσαν ακόμη περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση των ομάδων στους προπονητές μας!

***Καλή μας χρονιά λοιπόν***

~~και το 2018, ΘΑ είναι η καλύτερη μας χρονιά μέχρι την επόμενη~~

2017-12-28T10:07:55+00:00