Ακόμη μία σειρά φιλικών παιχνιδιών για τις μικρές μας αγωνιστικές ομάδες έλαβαν χώρα το προηγούμενο Σάββατο στο γειτονικό Βόλο!

Οι προπονητές μας Κώστας Γαλανόπουλος και Γιάννης Θεοχάρης μετέβησαν με τις ομάδες τους στο κλειστό της Νέας Ιωνίας του Βόλου. Εκεί, οι ομάδες Μίνι Παίδων και προ-μίνι Παίδων έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της Νίκης Βόλου!

Niki-Volou-Friendly-24Oct-2

Οι μικροί μας αθλητές χάρηκαν τα παιχνίδια, τα οποία έγιναν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ οι προπονητές μας είχαν τη δυνατότητα να δουν, για δεύτερη φορά, τις ομάδες τους σε συνθήκες αγώνα και να αποκομίσουν σημαντικά συμπεράσματα.

Οι μικροί μας πολίστες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγωνιστούν απέναντι σε άλλα μικρά παιδιά που αγαπούν την υδατοσφαίριση, ενώ η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας συνέχισε τη σύσφιξη των σχέσεων με γειτονικούς συλλόγους και ανθρώπους που αγαπούν τον υγρό στίβο.

Niki-Volou-Friendly-24Oct-3

Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον οι μικρές μας αγωνιστικές ομάδες πέρασαν ένα όμορφο Σάββατο, δένοντας περισσότερο σαν ομάδες και κάνοντας αυτό που αγαπούν, παίζοντας πόλο!

Niki-Volou-Friendly-24Oct-4

Τέλος, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα της Νίκης Βόλου για τη φιλοξενία, να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους, ενώ επιφυλασσόμεθα για να τους φιλοξενήσουμε και στη δική μας πολή, τη Λάρισα, σύντομα στο μέλλον!

2017-10-02T14:17:57+00:00