Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Βόλο έγινε το πρώτο βήμα για την Παιδική Ομάδα Υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ με την κατάληψη της 2ης θέσης και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε φιλοξενούμενους!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έχει την τιμή να φιλοξενεί στην πόλη μας, τη Λάρισα, την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ν.Ο.Γ της Γλυφάδας, στα πλαίσια κοινής πρετοιμασίας, όπου οι δύο ομάδες θα κάνουν προπονήσεις και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους.

Ο Α.Ν.Ο.Γ είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους στο χώρο της υδατοσφαίρισης, και όχι μόνο, στη χώρα μας και η ποιότητα των αθλητών και προπονητών, η οργάνωση και το πάθος των ανθρώπων τους για τα αθλήματα του υγρού στίβου είναι στοιχεία που εκτιμούμε και κάνουν τη συνεργασία μας ιδιαιτέρως σημαντική.

Μέσα από τη συνεργασία μας αυτή, οι μικροί μας πολίστες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητές τους απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στη χώρα μας, να συναναστραφούν με παιδιά που αγαπούν το πόλο και να συσφίξουν τις σχέσεις που ξεκίνησαν να αναπτύσσονται το Νοέμβριο, όταν φιλοξενηθήκαμε από τον Α.Ν.Ο.Γ στη Γλυφάδα.

2017-01-27T08:41:41+00:00