Το HaBaWaBa Greece 2017 αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες αναμνήσεις για τη σεζόν που τελείωσε για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας! Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά βρίσκονται συγκεντρωμένοι μέσα σε ένα video διάρκειας κάτω των 3 λεπτών!

Η Ν.Ε.Λ βρέθηκε στην Αθήνα, στο κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνοντας μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά-φεστιβάλ υδατοσφαίρισης για παιδιά στη χώρα μας.

Με 3 ομάδες, 30 αθλητές, 4 προπονήτες και πολλούς γονείς-συνοδούς ο σύλλογός μας έδωσε το δικό του χρώμα και εκπροσώπησε επάξια τη Λάρισα και τη Θεσσαλία. Είχαμε τη χαρά να είμαστε πρωταθλητές στις 2 κατηγορίες του τουρνουά, γεγονός που έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερη τη συμμετοχή μας.

Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι ζωή, είναι τρόπος σκέψης και συμπερισφοράς και δεν βρίσκεται μόνον εντός των αγωνιστικών χώρων και εντός της πισίνας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή είναι η φιλοσοφία του HaBaWaBa. Αγαπούμε τον αθλητισμό και ιδιαιτέρως τα σπορ του υγρού στίβου, αγαπούμε τα παιδιά και νιώθουμε υπερήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα τους και βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στο δύσκολο και σημαντικό έργο που έχουμε όλοι οι γονείς για την ανατροφή τους.

Χαρά, απογοήτευση, γέλιο, κλάμα, εμπειρίες, φιλίες, μοναδικές στιγμές, υπομονή, επιμονή, σεβασμός, αναγνώριση…λέξεις που διέπουν τη ζωή μας και φωτογραφίζουν τη χρονιά μας!

Όλα όσα αγαπάμε…βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα όμορφο video με πολύ χρώμα Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας!

HaBaWaBa Greece ευχαριστούμε για τις όμορφες αναμνήσεις!

2017-10-02T14:17:45+00:00