Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρίσκεται και φέτος μεταξύ των συλλόγων που συμμετέχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από 5 έως και 8 Ιουλίου 2018, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) 

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece το 2016 και 2017, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development μεγαλώνει το εύρος των συμμετοχών καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει δύο ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 9 και κάτω των 11 ετών). Η Ν.Ε.Λ, η οποία στηρίζει τη διοργάνωση από την 1η χρονιά, συμμετέχει με 2 ομάδες (Πειρατές,Καρχαρίες) στην κατηγορία Κ11.

Το HaBaWaBa προέρχεται από γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD) . Φέτος το HaBaWaBa International Festival γιορτάζει την 11η συνεχή διοργάνωση και  θα διεξαχθεί από  18 έως 24 Ιουνίου στην ίδια τοποθεσία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας  πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο Palmares της.

Το HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.),  ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας, ενώ από τη φετινή χρονιά τη διοργάνωση υποστηρίζει, επίσης, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α)!

*Περισσότερα νέα και η παρουσίαση των ομάδων μας θα ακολουθήσουν σύντομα!

2018-06-08T07:16:33+00:00