Μοναδική εμπειρία για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, τους προπονητές και τους αθλητές μας, το πρώτο HaBaWaBa Greece που διεξήχθη λίγες ημέρες πριν στους χώρους του Α.Ν.Ο.Γ στη Γλυφάδα!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας κατέβηκε στη μεγαλύτερη γιορτή υδατοσφαίρισης για παιδιά στη χώρα μας με περισσότερους από 25 αθλητές. Ο σύλλογός μας ήταν ο μοναδικός από την περιφέρεια που συμμετείχε στη διοργάνωση με 2 πραγματικές ομάδες, αυτές των U11 και U9.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-11

Οι μικροί μας αθλητές, Πειράτες και Καρχαρίες (όπως ήταν τα ψευδόνυμα των ομάδων μας), πέρασαν 3 υπέροχες ημέρες γεμάτες παιχνίδια, χαμόγελα και όμορφες στιγμές με άλλα παιδιά της ηλικίας τους από την υπόλοιπη Ελλάδα!

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-2

Οι προπονητές μας, ακολούθησαν από κοντά και ευχαριστήθηκαν τη διοργάνωση, το πανέμορφο θέαμα δεκάδων μικρών αθλητών που αγωνίζονταν ταυτόχρονα σε μία πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, η οποία είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενεί ταυτόχρονα 5 αγώνες σε 5 γήπεδα, και φυσικά την επάφη με άλλους συλλόγους, προπονητές και μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-5

Οι προπονητές μας (από αριστερά): Κώστας Γαβριάς, Γιάννης Θεοχάρης, Δήμος Γκάντζος και Κώστας Γαλανόπουλος

Στα αγωνιστικά του μεγάλου τουρνουά του πρώτου HaBaWaBa Greece, στο οποίο συμμετείχαν 20 ομάδες κάτω των 11 ετών (U11) από ολόκληρη την Ελλάδα, οι Πειρατές μας πέρασαν από τον πρώτο όμιλο στη 2η θέση με 3 νίκες και 1 ήττα. Στα ημιτελικά η ομάδα μας νίκησε και πάλι περνώντας στα τελικά. Οι Πειρατές από τη Λάρισα κατέλαβαν την 6η θέση στο τουρνουά των U11.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-3

Larissa Pirates: Η ομάδα U11 με τον προπονητή μας Γιάννη Θεοχάρη!

Οι μικροί μας Καρχαρίες, η ομάδα της Ν.Ε.Λ κάτω των 9 ετών, κατάφεραν να πάρουν 1 νίκη και να καταταχθούν στην 4η θέση της τελικής βαθμολογίας, δείχοντας πολύ καλά στοιχεία και αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-4

Larissa Sharks: Η ομάδα U9 με τους προπονητές Κώστα Γαλανόπουλο, Κώστα Γαβριά και Δήμο Γκάντζο!

***Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ***

Οι δηλώσεις των προπονητών μας

Κώστας Γαλανόπουλος:

«Το HaBaWaBa Greece ήταν μια γιορτή για τα μικρά παιδιά, για τον αθλητισμό, για την Ελλάδα και την Ελληνική υδατοσφαίριση. Ήταν μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες στη μέχρι στιγμής πορεία μας! Η Ν.Ε.Λ δουλεύει ακατάπαυστα και με πάθος, με σκοπό μια νέα εποχή για την υδατοσφαίριση και τα υπόλοιπα αθλήματα υγρού στίβου στην πόλη μας, τη Λάρισα!»

Γιάννης Θεοχάρης:

«Η Ν.Ε.Λ είναι ένας σύλλογος που ειδικεύεται στις μικρές ηλικίες. Οι αθλητές μας είναι πάνω από όλα παιδιά και το γεγονός οτι μπόρεσαν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους άθλημα με άλλα παιχνίδια, να γνωριστούν και να συναναστραφούν με άλλα παιδιά από όλη την Ελλάδα που αγαπούν το πολό, ήταν κάτι για το οποίο εμείς οι προπονητές και οι μικροί μας αθλητές είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.»

Κώστας Γαβριάς:

«Οι ομάδες μας, παρά το μικρό της ηλικίας τους, είχαν πολύ καλή απόδοση και άφησαν εμάς τους προπονητές απόλυτα ικανοποιημένους. Έδειξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και όλα όσα αφομοίωσαν από εμάς μέσα στη χρονιά. Ήταν ένα υπέροχο κλείσιμο της σεζόν και δε μπορούμε παρά να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον!»

Στο HaBaWaBa Greece εκτός από εκατοντάδες μικρά παιδια, το «παρών» έδωσαν και μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης…

Οι προπονήτες μας Κώτας Γαλανόπουλος και Γιάννης Θεοχάρης με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Θοδωρή Βλάχο!

Οι προπονητές Κώστας Γαλανόπουλος και Γιάννης Θεοχάρης με τον προπονητή της Εθνικής  Ανδρών Υδατοσφαίρισης της χώρας μας, Θοδωρή Βλάχο!

Ο Κώστας Γαλανόπουλος με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της υδατοσφαίρισης τόσο στην Ελλάδα, όδο και στο εξωτερικό. Παλαίμαχος αθλητής με 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και γενικό διευθυντή του Αθλητικού Κέντρου του Ντουμπάι!

Ο Κώστας Γαλανόπουλος με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της υδατοσφαίρισης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Παλαίμαχος αθλητής με 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και γενικός διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου του Ντουμπάι!

Στην ίδια περιοχή προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο, μαζί με την εθνική μας ομάδα, αυτή της Κροατίας. Στη φωτογραφία ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας Ivica Tucak με τους δικούς μας Κώστα Γαλανόπουλο και Γιάννη Θεοχάρη και Κώστα Γαβριά!  

Στην ίδια περιοχή προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο, μαζί με την εθνική μας ομάδα, αυτή της Κροατίας. Στη φωτογραφία ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας Ivica Tucak με τους δικούς μας  Κώστα Γαλανόπουλο και Γιάννη Θεοχάρη και Κώστα Γαβριά!

Όμορφη στιγμή με τους μικρούς και αθλητές να συναντούν τον προπονητή Εθνικής Ελλάδος, Θοδωρή Βλάχο!

Όμορφη στιγμή με τους μικρούς και αθλητές να συναντούν τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Θοδωρή Βλάχο!

Η Ν.Ε.Λ, μέσα στα 6 χρόνια ζωής της, έχει καταφέρει να γίνει γνωστή στην πόλη μας, τη Λάρισα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, για την οργάνωση και την ειδίκευσή της σε παιδιά μικρής ηλικίας, τόσο στην κολύμβηση, στη συγχρονισμένη κολύμβηση και φυσικά την υδατοσφαίριση, η οποία αποτελεί σημαία της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-14

Σε αυτά τα λίγα χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά, σε πρωταθλήματα, και έχει διοργανώσει με επιτυχία 2 τουρνουά στην πόλη μας, με τη συμμετοχή μεγάλων ομάδων στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Ο σύλλογός μας δουλεύει προς το σωστό δρόμο, στα πρότυπα ομάδων και ακαδημιών του εξωτερικού, όσον αφορά τη φιλοσοφία, την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας.

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-10

HaBaWaBa-Greece-MAIN-Event-13

Οι μικροί μας αθλητές "γεμίζουν μπαταρίες" στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου κατέλυσε η αποστολή μας!

Οι μικροί μας αθλητές «γεμίζουν μπαταρίες» στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου κατέλυσε η αποστολή μας!

Τέλος, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στο Γιώργο Πολυχρονόπουλο για την άρτια διοργάνωση του 1ου HaBaWaBa Greece!

Για τους μικρούς μας αθλητές, αυτό ήταν το κύκνιο άσμα της φετινής, εκπληκτικής σεζόν που τελείωσε, της καλύτερης χρονιάς μας μέχρι στιγμής και μέχρι την επόμενη!

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλό καλοκαίρι, παιχνίδι, ξεκούραση, πολλές βουτιές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη! 

2017-10-02T14:17:48+00:00