Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα βρίσκονται από σήμερα και μέχρι το Σάββατο οι ομάδες U11 και U9 υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας!

Περισσότεροι από 25 αθλητές μας συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του πόλο για παιδιά στη χώρα μας, το πρώτο HaBaWaBa Greece!

Το HaBaWaBa, η μεγαλύτερη γιορτή υδατοσφαίρισης, ήρθε στην Ελλάδα στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.), εκεί όπου αθλητές και αθλήτριες μέχρι 11 χρόνων δίνουν δυναμικό παρόν τις ημέρες αυτές!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρίσκεται εκεί με 2 ομάδες με παιδιά κάτω των 11 ετών και κάτω των 9 ετών) και τους προπονητές μας Κώστα Γαβρία και Γιάννη Θεοχάρη και Κώστα Γαλανόπουλο!

HaBaWaBa-EVENT-U9

HaBaWaBa-EVENT-U11

Η διοργάνωση, την ιδέα της οποίας είχε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Waterpolo Development και την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει στην Ελλάδα η Delta I.S.O.,  λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας  Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.)  με την υποστήριξη τόσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου  (FINA) όσο και της Ευρωπαικής (LEN).

Πρόκειται ,  για την πιο σημαντική διοργάνωση που αφορά παιδιά ηλικίας έξι έως έντεκα ετών από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή αθλητών, προπονητών, συνοδών, παραγόντων, οικογενειών και φιλάθλων με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διαδοσή του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπόλοίπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα.

Το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας U9 ( Larissa Sharks) 

HaBaWaBa-EVENT-U9-Schedule

Το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας U11 (Larissa Pirates) 

HaBaWaBa-EVENT-U11-Schedule

 

2017-10-02T14:17:48+00:00