Ένα υπέροχο διήμερο γεμάτο παιδικά χαμόγελα (μικρών και μεγάλων) και πόλο για την ομάδα Προ Μίνι και την Ακαδημία Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωση Λάρισας στην πόλη των Ιωαννίνων.

Εκεί, ο σύλλογος του Πύρρου διοργάνωσε τουρνουά προετοιμασίας με τη συμμετοχή 4 ομάδων. Εκτός του οικοδεσπότη και του συλλόγου μας, συμμετείχαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΧΑΝΘ από τη Θεσσαλονίκη.

Οι όμορφες στιγμές διαδέχονταν η μια την άλλη και αθλητές και προπονητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον των ομάδων υποδομών υδατοσφαίρισης στη χώρα μας!

ioannina-tournament-review-7

Η φιλοξενία από μεριάς Πύρρου ήταν άψογη και η  συνεργασία μεταξύ των επικεφαλής όλων των ομάδων σεμιναριακή!

Στο αγωνιστικό κομάτι του τουρνουά οι ομάδες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι αθλητές μας επέδειξαν αγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα και έπεισαν με την απόδοσή τους προπονητές και συνοδούς για το μέλλον τους στα πρωταθλήματα υποδομών.

ioannina-tournament-review-3

Η ομάδα Προ Μίνι κατέλαβε την 1η θέση και η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ κατέλαβε την 4η θέση. Οι ομάδες μας έκαναν αρκετές νίκες, μία ισοπαλία και οριακές ήττες. Όμως, αυτό το πρώτο τουρνουά φιλικών προετοιμασίας στα Γιάννινα δεν είχε στόχο την κατάληψη των πρώτων θέσεων από κανέναν σύλλογο.

Οι στόχοι του ήταν διαφορετικοί και επετεύθηκαν στο ακέραιο από όλους!

Ήταν η προετοιμασία των ομάδων, η συνεργασία των ομάδων, η προώθηση του αθλήματος της Υδατοσφαίρισης σε μία περιοχή που, λόγω της γεωγραφικής της ιδιαιτερότητας, δυσκολεύεται να συνεργαστεί με άλλους συλλόγους, η απόδειξη ότι μπορούν να διοργανώσουν ένα άψογο τουρνουά υδατοσφαίρισης στην πανέμορφη πόλη της Ηπείρου, η απόδειξη ότι η καρδιά της παιδικής υδατοσφαίρισης χτυπά δυνατά σε κάθε περιοχή της Ελλάδος.

ioannina-tournament-review-6

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΟΡ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.00 ΝΕΛ1-ΠΥΡΡΟΣ1  14-4
  21.00 ΝΕΛ2-ΠΥΡΡΟΣ2  12-6
  22.00 ΠΑΟΚ-ΧΑΝΘ  12-6
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00 ΝΕΛ1-ΠΑΟΚ  13-11
  12.00 ΝΕΛ2-ΠΥΡΡΟΣ1  8-9
  13.00 ΠΥΡΡΟΣ2-ΧΑΝΘ  6-8
  17.00 ΝΕΛ2-ΠΥΡΡΟΣ1  7-7
  18.00 ΧΑΝΘ-ΝΕΛ1  12-13
  19.00 ΠΥΡΡΟΣ1-ΠΑΟΚ  4-16

ioannina-tournament-review-4

Από την πλευρά μας, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πύρρο Ιωαννίνων για την άψογη, σε όλα τα επίπεδα, φιλοξενία, τη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση του πρώτου τους τουρνουά. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλα τα επίπεδα και τους στόχους τους και να τονίσουμε ότι σύντομα θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στη δική μας πόλη, τη Λάρισα!

2017-10-02T14:17:47+00:00