Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν ξεκίνησε πριν ακόμη λήξει η προηγούμενη και λίγες ημέρες πριν τα γραφεία μας ανοίξουν ξανά, έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις!

Η Ν.Ε.Λ συνεχίζει να μεγαλώνει σε εμπειρία, γνώση και ποιότητα με μία πολύ σημαντική προσθήκη προπονητή στην κολύμβηση και η διοίκησή μας έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Το διοικητικό συμβούλιο της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την νέα περίοδο (2018-2019), προπονητής του τμήματος προαγωνιστικής κολύμβησης του συλλόγου μας αναλαμβάνει ο κος Καπετανόπουλος Χαράλαμπος.

Ο κος Καπετανόπουλος είναι μόνιμος εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, πτυχιούχος του Έθνικου Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην κολύμβηση.Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή κολύμβησης Α κατηγορίας απο την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο νέος μας προπονητής διαθέτει πολυετή εμπειρία, καθώς έχει υπάρξει προπονητής σε μεγάλους συλλόγους με σημαντικές διακρίσεις και με δεδομένη τη συνεργασία του με τους προπονητές των υπολοίπων τμημάτων κολύμβησης σε όλες τις κατηγορίες, συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω, ποιοτική ανάπτυξη του συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΛ καλωσορίζει τον κο Καπετανόπουλο και του ευχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του!”

Με τη σειρά μας, προπονητές, αθλητές, συνεργάτες και φίλοι της Ν.Ε.Λ καλοσωρίζουμε και εμείς τον Χαράλαμπο Καπετανόπουλο στη μεγάλη και όμορφη οικογένεια της Ν.Ε.Λ και του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του με το σύλλογό μας!

2018-08-28T11:22:01+00:00