Μπορεί οι αθλητές της Ναυταθλητικής ένωσης Λάρισας να κάνουν το διάλειμμά τους, αυτό το μήνα, αλλά κάποιοι άλλοι αθλητές, από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, το οποίο φέτος διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας!

Το πόλο και η κολύμβηση συνεχίζονται και ήδη έχουμε σημαντικές επιτυχίες για τη χώρα μας. Με το πέρας του πρωταθλήματος σας υποσχόμαστε έναν απολογισμό για τα Ελληνικά χρώματα!

Για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, το τουρνουά έλαβε τέλος το Σάββατο που μας πέρασε, και σε αυτήν είναι αφιερώμένο το σημερινό μας άρθρο και οι φωτογραφίες!

Η Ελληνική ομάδα κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό του Κόμπο και με την παρουσία της στη διοργάνωση άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς αποτελείται στο σύνολό της από νέα κορίτσια, χωρίς πολλές εμπειρίες από μεγάλα αθλητικά «ραντεβού» , ενώ η συνολική συγκομιδή βαθμών και η κατάταξη της στα περισσότερα από τα αγωνίσματα κρίνονται ικανοποιητικές.

Η συνέχεια θα είναι σίγουρα ελπιδοφόρα γι’ αυτά τα κορίτσια, που μαζί με τους προπονητές τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμάστηκαν σκληρά γι’ αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμα του και βαθμολογήθηκε με 86.6667 β. Για την Ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι Mαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη – Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα , Ευαγγελία Κουτίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Ιφιγένεια Δίπλα και Αθανασία Τσόλα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία, που συγκέντρωσε 98.3000 β. Ασημένια ήταν η Κίνα, με 96.2000 β. ενώ η Ιαπωνία ήταν χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια και βαθμολογήθηκε με 93.8000 β.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης:

2017-10-02T14:17:57+00:00