Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα υδατοσφαίρισης Παίδων στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της! Mε τρεις στις τρεις νίκες πέρασε αήττητη στην επόμενη, Β’ φάση, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα Παίδων της Ν.Ε.Λ, υπό τις οδηγίες των προπονητών της κατάφερε το απόλυτο και έδειξε ότι είναι έτοιμη για ακόμη μια χρονιά να κάνει την προσπάθειά της για το καλύτερο δυνατό σε Πανελλήνιο επίπεδο!

Η Α’ φάση του πρωταθλήματος διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα. Από την Καβάλα και τη Θεσσαλονική μέχρι την Πάτρα και την Κρήτη, οι μικροί πολίστες έπεσαν στις πισίνες με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο δικό μας όμιλο, με τις ομάδες να αγωνίζονται στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας, συμμετείχαν η Ν.Ε.Λ, ο Ν.Ο.Λ, ο Νηρέας Λαμίας και η Ν.Ε. Λαμίας.

Για την 1η αγωνιστική η Ν.Ε.Λ αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στο Νηρέα Λαμίας. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δυσκόλεψε λίγο τους Λαρισαίους πολίστες και το οποίο επικεντρώθηκε κυρίως στις άμυνες. Τελικό αποτέλεσμα 7-5.

ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 7 – 5 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜ.

Σκορ περιόδων: 1-1, 1-0, 4-3, 1-1

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 1, Γεωργίου 2, Πάτσικας 1, Μπαλτόπουλος 1, Τζίκας 2

Η 2η και η 3η αγωνιστική του ομίλου διεξήχθησαν την Κυριακή. Το πρωί, μία ώρα πριν την έναρξη της ετήσιας κοπής πίτας του συλλόγου για το 2018, η Ν.Ε.Λ αγωνίστηκε απέναντι στη Ν.Ε. Λαμίας. Η ομάδα της Λάρισας έδειξε από την πρώτη περίοδο τις προθέσεις της κάνοντας το 10-0. Στο υπόλοιπο του ματς και καθώς φάνηκε ότι η ομάδα της Λαμίας δε μπορεί να ανατρέψει το σκορ, οι προπονητές της Λαρισινής ομάδας δοκίμασαν περισσότερα σχήματα και παίκτες. Τελικό αποτέλεσμα 20-5 υπέρ της Ν.Ε.Λ.

ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 20 – 5 ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ

Σκορ περιόδων: 10-0, 2-2, 4-0, 4-3

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 1, Χατζής 2,  Γεωργίου 3, Πάτσικας 2, Χαρίσης 3, Μπαλτόπουλος 3, Τζίκας 3, Ζακυνθινός 1, Ζαχόπουλος 2

Το ίδιο απόγευμα είχαμε την τελευταία αγωνιστική της φάσης και το τοπικό ντέρμπι του ομίλου μας, καθώς η Ν.Ε.Λ βρέθηκε αντιμέτωπη του Ν.Ο.Λ. Χωρίς κανένα ιδαίτερο ξέσπασμα και μη αντιμετωπίζοντας κανένα απολύτως πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Ν.Ε.Λ περιόρισε την αντίπαλό της στο 1 τέρμα, ενώ στην επίθεση φιλοδώρησε με 19 τέρματα την έταιρη ομάδα της πόλης μας.

ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 19 – 1 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σκορ περιόδων: 5-0, 3-0, 4-1, 7-0

Σκόρερ: Καραλής 1, Βασιλόπουλος 5,  Γεωργίου 6, Πάτσικας 1, Χαρίσης 1, Βαρδακάρης 2, Βίτκος 1, Χατζήνας 1, Ζαχόπουλος 1

Η τελική κατάταξη του ομίλου Λάρισας

  1. Ν.Ε.Λάρισας 9

  2. Νηρέας Λαμίας 6

  3. Ν.Ο.Λ 3

  4. Ν.Ε.Λαμίας 0

Η αποστολή της ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων της Ν.Ε.Λ Μαργαρίτης Δ., Καραλής Α., Βαρδακάρης Α., Ευσταθίου Α., Βασιλόπουλος Α., Χατζής Γ., Γεωργίου Ι., Χαρίσης Ο., Πάτσικας Β., Τζίκας Δ., Μπαλτόπουλος Γ., Ζακυνθινός Ι., Χατζήνας Δ., Ζαχόπουλος Κ., Βίτκος Θ.

Προπονητής: Κώστας Γαλανόπουλος, Κώστας Γαβριάς

Η συνέχεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων θα δωθεί με τη Β’ φάση το τριήμερο 30/3 με 01/4 2018.

 

2018-02-06T10:33:03+00:00