Σε μια δύσκολη τελική φάση, με την αφρόκρεμα των Ελληνικών συλλόγων υδατοσφαίρισης παρούσα, η ομάδα Παίδων της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας, ως μοναδική εκπρόσωπος της Θεσσαλίας και της Λάρισας, κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση στην Ελλάδα.

Οι αθλητές μας έφτασαν μέχρι τους τελικούς αήττητοι, κάνοντας μια χρονιά με σταθερή, σε γενικές γραμμές, απόδοση, δείχνοντας σε όλους ότι βρίσκονται άξια μεταξύ των καλύτερων ομάδων της χώρας μας στην κατηγορία και άξια συμμετείχαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση.

Με αυτή την ομάδα και αυτούς τους γονείς ως υποστηριχτές, η Ν.Ε.Λ μόνο καλύτερα μπορεί να πηγαίνει κάθε επόμενη σεζόν και αυτό δεν αποτελεί ευχή, αλλά μια πραγματικότητα που τη ζούμε όλοι μαζί, κάθε χρόνο. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του υγρού στίβου, της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης μεταξύ όλων των μονάδων μας, ένα ταξίδι που χωρίς την αμέριστη βοήθεια των γονιών θα ήταν πολύ μικρό και σύντομο για το όραμά μας!

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ποσειδώνιο Κολύμβητήριο, η ομάδα μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ήττα απέναντι στη μία εκ των δύο νησιωτικών ομάδων της τελικής φάσης, το Ν.Ο Χίου. Την Παρασκευή το πρωί η ομάδα μας αντιμετώπισε και ηττήθηκε και από την έταιρη νησιωτική ομάδα, τα Χανιά. Ο Ολυμπιακός ήταν ο επόμενος αντίπαλός μας το Σαββατο το πρωί, όπου η ομάδα μας κατάφερε να μείνει εντός του αγώνα για ένα ημίχρονο, αλλά εμφανώς επηρεασμένη και από τις 2 συνεχόμενες, πρώτες ήττες της σεζόν, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε επίσης. Στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου η Ν.Ε.Λ  αντιμετώπισε και κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Πανσερραϊκού. Την Κυριακή, στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8 βρήκαμε απέναντί μας την ομάδα του ΠΑΟΚ από την οποία ηττηθήκαμε, καταλαμβάνοντας τελικά και δίκαια, σύμφωνα με την απόδοσή μας, την 8η θέση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της ομάδας Παίδων της Ν.Ε.Λ

ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 5 – 14 ΝΟ ΧΙΟΥ  

Περίοδοι: 1-4, 0-4, 3-3, 1-3

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 2, Γεωργίου 3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 21 – 9 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περίοδοι: 4-3, 6-1, 8-3, 3-2

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 3, Γεωργίου 1, Χαρίσης 1, Μπαλτόπουλος 4

ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 8 – 25 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Περίοδοι: 4-6, 3-5, 0-7, 1-7

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 5, Γεωργίου 1, Μπαλτόπουλος 1, Τζίκας 1

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3 – 15 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περίοδοι: 1-3, 0-7, 0-3, 2-2

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 6, Χατζής 1, Γεωργίου 3, Μπαλτόπουλος 1, Τζίκας 1, Καραλής 3

ΠΑΟΚ 13 – 3 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θέση 7-8)

Περίοδοι: 2-0, 4-0, 5-2, 2-1

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 1, Πάτσικας 1, Μπαλτόπουλος 1

Η αποστολή της ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων της Ν.Ε.Λ στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2018:  Μαργαρίτης Δ., Καραλής Α., Βαρδακάρης Α., Ευσταθίου Α., Βασιλόπουλος Α., Χατζής Γ., Γεωργίου Ι., Χαρίσης Ο., Πάτσικας Β., Τζίκας Δ., Μπαλτόπουλος Γ., Ζακυνθινός Ι.

Προπονητής της ομάδας μας ο Κώστας Γαβριάς και βοηθός προπονητή ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Για την ομάδα Παίδων ηταν μια υπέροχη σεζόν και η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση όλους τους γονείς των αθλητών, τους ίδιους τους αθλητές που αγάπησαν και έκαναν το όραμά μας δικό τους και τέλος τους προπονητές που έχουν αφιερώσει σημαντικό προσωπικό χρόνο για να τοποθετήσουν τη Ν.Ε.Λ -σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα- στην ελίτ των Ελληνικών συλλόγων στα πρωταθλήματα υποδομών!

***Συγχαρητήρια σε όλους***

2018-07-03T06:30:12+00:00