Μετά το camp προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων, o Βασίλης Πάτσικας, επιλέχθηκε  από τον ομοσπονδιακό προπονητή Σάκη Πλατανιώτη και αποτελεί πλέον, επίσημο μέλος της Εθνικής μας ομάδας, με το The Medical Project και την εταιρεία EthicSport να στέκoνται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του!

Ο αθλητής της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας βρέθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του The Medical Project, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να αναλύσει τις διατροφικές του ανάγκες με τους ειδικούς επιστήμονες του κέντρου, οι οποίοι δημιούργησαν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Παράλληλα, η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής EthicSport προσέφερε στον αθλητή μας όλα τα ειδικά συμπληρώματα που θα βοηθήσουν στην απόδοσή του στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες.

Περισσότερα για το The Medical Project

Ένας νέος χώρος πολλαπλών δράσεων υγείας αναπτύχθηκε στην πόλη της Λάρισας, ενώνοντας τις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις με την υψηλή τεχνολογία και την άρτια επιστημονική υποστήριξη.

Διαδικασίες πρόληψης, αξιολόγησης και σύγχρονοι μέθοδοι επανεκπαίδευσης και αποθεραπείας, παρέχουν σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες την προοπτική εξέλιξης της κινητικής τους υγείας.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των δράσεων σε έναν χώρο, είναι μοναδικός στην Ελλάδα. Αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον χώρο της πρόληψης σε υγιή πληθυσμό, αποθεραπείας σε αθλητικό πληθυσμό και θεραπείας σε ασθενείς. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Περισσότερα για την EthicSport

Η Ethicsport είναι μια εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που έχει ως πρωταρχικό σκοπό της την αυστηρά επιστημονική προσέγγιση των αθλητικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των παράνομων πρακτικών που ρυπαίνουν τον κόσμο του αθλητισμού τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Στα προϊόντα της Ethicsport χρησιμοποιούνται μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Η Ν.Ε.Λ ευχαριστεί και τις δύο εταιρείες για την στήριξη στον αθλητή του συλλόγου μας!

2019-06-18T09:29:32+00:00