Την πρώτη επίσημη εμφάνισή της έκανε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Όλοι οι αγώνες του ομίλου διεξήχθησαν στην πόλη μας, όπου φιλοξενήθηκαν οι ομάδες της Κέρκυρας (ΝΑΟ Κέρκυρας) και του Βόλου (ΟΕΑ ΝΑΒ). Από τη Λάρισα, στον ίδιο όμιλο, εκτός της Ν.Ε.Λ συμμετείχε και ο συμπολίτης Ν.Ο.Λ.

*Η ομάδα της Καβάλας δεν κατέβηκε στους αγώνες και κατέλαβε την τελευταία θέση του ομίλου άνευ αγώνων.

men-championship-2nd-division-1st-round-1st-leg-results-2

Η ομάδα μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό της σε αυτή την παρθενική της εμφάνιση στην κατηγορία και βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής της στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της Ν.Ε.Λ

Ν.Ο.Λ 10 – 5 Ν.Ε.Λ

Σκόρερ: Βαμβουνάκης 2, Θεοχάρης 2, Κουλουκτσής 1

ΝΑΟ Κέρκυρας 16 – 5 Ν.Ε.Λ

Σκόρερ: Βλαζάκης 1, Θεοχάρης 2, Βασιλόπουλος Κ. 1 Κουλουκτσής 1

Ν.Ε.Λ 13 – 4 ΟΕΑ ΝΑΒ

Σκόρερ: Βαμβουνάκης 3, Βλαζάκης 1, Θεοχάρης 4, Γαβριάς 1, Ζακυνθινός 1, Κουλουκτσής 3

Η σύνθεση της ανδρικής ομάδας της Ν.Ε.Λ που έλαβε μέρος στους αγώνες

Προπονητής: Γαλανόπουλος Κώστας

Παίκτες: Χίου Γιώργος , Λαγωνικάκης Δημήτρης , Μαργαρίτης Δημήτρης (τερματοφύλακες) ,Βαμβουνάκης Γιόγιας, Κατής Παναγιώτης , Καζαζίδης Γιώργος, Γεωργίου Γιάννης (φουνταριστοί) , Φασούλας Γιώργος , Δασκαλάκης Αντώνης , Ζακυνθινός Γιώργος (κεντρικοί αμυντικοί) , Θεοχάρης Γιάννης , Γαβριάς Κώστας, Κουλουκτσής Αλέκος , Βλαζάκης Νίκος , Κουρουπάκης Παναγιώτης, Κουρουπάκης Δημήτρης (περιφεριακοί).

men-championship-2nd-division-1st-round-1st-leg-results-3

Ο 2ος γύρος αυτής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Υδατοσφαίρισης θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Απριλίου.

Ο προπονητής και όλοι οι παίκτες μας είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση τους και αναμένεται να κάνουν ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη 2η φάση του πρώτου γύρου, σφραγίζοντας και επίσημα το εισητήριο της παραμονής στην Β’ Εθνική κατηγορία!

2017-10-02T14:17:46+00:00