Η πνοή της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας προέρχεται από την αγάπη και το πάθος όλων μας για τα αθλήματα του υγρού στίβου. Ζούμε για την πισίνα και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δώσουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες μας τα καλύτερα εφόδια, τις καλύτερες συνθήκες και τον καλύτερό μας εαυτό κάθε ημέρα!

Παράλληλα, προσπαθούμε να εισάγουμε νέα ήθη, νέα οργανωτικά πρότυπα, νέους τρόπους άθλησης και νέα αθλήματα στην κοινωνία της Λάρισας. Προσπαθούμε να είμαστε ένας σύλλογος που τιμά κάθε ημέρα και πιο πολύ, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, όλους τους συνεργάτες μας και την πόλη που αγαπάμε, τη Λάρισα.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, τη φετινή σεζόν βρήκαμε δύο ακόμη αρωγούς, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως για τη στήριξη τους!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση και τη χορηγία:

Την εταιρεία Mikel Coffee Company, η οποία, φυσικά, δε χρειάζεται συστάσεις. Η εταιρεία που ταξιδεύει την πόλη μας και κάνει μόδα τον ποιοτικό καφέ σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μια εταιρεία που προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

MIKEL-1

Το κατάστημα ΦΡΕΣΚΟ που βρίσκεται λίγο πριν την κεντρική πλατεία της πόλης μας (Παπαναστασίου 45 και σύντομα σε μεγαλύτερο χώρο παραπλεύρως). Ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία βιολογικών λαχανικών, φρούτων και ειδών delicatessen, αλλά και τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών και μπαχαρικών. Ένα χώρο όπου τα χρώματα και οι μυρωδιές σου φτιάχνουν τη διάθεση, το ιδανικό μέρος για να προμηθευτούν οι αθλητές υλικά για τα καλύτερα φυσικά και τονωτικά κοκτέιλ!

FRESKO-1

***Σας ευχαριστούμε***

2017-10-02T14:17:50+00:00