Το δυναμικό πρόγραμμα της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας για τη νέα σεζόν συνεχίστηκε και αυτό το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015. Μετά τις προπονήσεις της εβδομάδας οι μικροί μας πολίστες ταξίδεψαν ξανά για τη Θεσσαλονίκη!

Αυτή τη φορά, προορισμός μας ήταν το Ποδειδώνιο κολυμβητήριο, έδρα του τμήματος υδατοσφαίρισης της ομάδας του ΠΑΟΚ! Τα χαμόγελα και οι όμορφες στιγμές της ομάδας μας ξεκίνησαν από τη διαδρομή και τις “αναγκαστικές” μας στάσεις!

NEL-PAOK-2nd-Friendly-On-the-road2

NEL-PAOK-2nd-Friendly-On-the-road1

Το πρωί του Σαββάτου οι αθλητές μας έπαιξαν φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκεί, είχαν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν, σε αγωνιστικές συνθήκες, όλα όσα  διδάσκονται στις προπονήσεις τους, με τον προπονητή μας Κώστα Γαλανόπουλο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Εκτός του δυνατού τεστ, οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους αθλητές της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το αγαπημένο τους άθλημα!

NEL-PAOK-2nd-Friendly-Pool

Η εξόρμισή μας στη Θεσσαλονίκη δε σταμάτησε, όμως, στο φιλικό μας παιχνίδι! Το απόγευμα, οι αθλητές μας πήραν τις θέσεις τους στην κερκίδα για να απολαύσουν, από κοντά, το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών της χώρας μας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Εθνικό και ήθελε τη νίκη για να πάρει την 3η θέση από την ομάδα του Πειραιά. Τελικά, η ομάδα του Εθνικού πήρε τη νίκη με 7-9 και εξασφάλισε αυτή την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

NEL-PAOK-2nd-Friendly-Stands

Βέβαια, το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία για τους αθλητές μας, που είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο από τις καλύτερες όμαδες της πρώτης κατηγορίας της χώρα μας! Εμείς, συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη τις προπονήσεις, τη σύσφιξη των σχέσεων των ομάδων μας και δε χάνουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε νέες παραστάσεις στους αθλητές μας!

Τέλος, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στη δουλειά τους και επιτυχίες στις ομάδες τους!

2017-10-02T14:17:56+00:00