Με επιτυχία ολοκλήρωσε η φετινή ομάδα Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας!

Μια καταιγιστική Μίνι Παίδων πέρασε 1η με 9 βαθμούς στην Β’ φάση του πρωταθλήματος από τον τοπικό Όμιλο της Λάρισας στον οποίο συμμετείχαν, εκτός της ομάδας μας, ο Ν.Ο.Λ, ο Νηρέας Λαμίας και ο Ν.Ο.Χαλκίδας. Οι αγώνες της Α’ φάσης διεξήχθησαν στην πόλη του Βόλου την προηγούμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Η 1η αγωνιστική μας έδωσε ξεκούραστα τους 3 πόντους, καθώς η ομάδα του Ν.Ο.Χαλκίδας δεν προσήλθε στο κολυμβητήριο και η νίκη κατοχυρώθηκε με 5-0 υπέρ της Ν.Ε.Λ. Η συνέχεια μας έφερε απέναντι στην ομάδα της Λαμίας, όπου οι παίκτες μας κατάφεραν την κρατήσουν μακριά από την εστία τους, δεχόμενοι 2 γκολ, ενώ η πολυφωνία της επίθεσης εχεί ως αποτέλεσμα την επίτευξη 21 τερμάτων από 10 διαφορετικούς παίκτες μας. Την 3η και τελευταία αγωνιστική αγωνιστήκαμε απέναντι στο συμπολίτη Ν.Ο.Λ, όπου η άμυνά μας και πάλι δεν επέτρεψε την επίτευξη περισσότερων τερμάτων από την αντίπαλη ομάδα, ενώ επιθετικά οι παίκτες μας σκόραραν 18 φορές με τον Αποστόλη Μπανάσιο πετυχαίνει 8 γκολ.

Απολύτως ικανοποιημένοι έμειναν οι προπονητές μας από αυτή την Α’ φάση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα μας δεν αντιμέτωπισε κανένα πρόβλημα και οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.   

Δείτε, αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα του ομίλου

1η αγωνιστική:

ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Χαλκίδας 5-0 α.α. (Ο ΝΟ Χαλκίδας δεν προσήλθε στο κολυμβητήριο)

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας 13-8

2η αγωνιστική:

ΝΕ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας 21-2

Περίοδοι: 6-1, 7-1, 5-0, 3-0

Σκόρερ: Ζέππος 3, Τσιότρας 1, Παπαδημητρίου Κ. 3, Μότσιας 3, Μπανάσιος 3, Χρονόπουλος 1, Παπαδημητρίου Σ. 3, Παράσχος 1, Γαλανόπουλος 2, Βαλασής 1

ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Χαλκίδας 15-1

3η αγωνιστική:

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λάρισας 2-18

Περίοδοι: 0-3, 2-7, 0-3, 0-5

Σκόρερ: Αντωνιάδης 1, Τσιότρας 2, Μότσιας 2, Μπανάσιος 8, Χρονόπουλος 1, Παπαδημητρίου Σ. 4

ΝΟ Χαλκίδας – Νηρέας Λαμίας 3-13

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

  1. ΝΕ Λάρισας 9

  2. ΝΟ Λάρισας 6

  3. Νηρέας Λαμίας 3

  4. ΝΟ Χαλκίδας 0

     

Η αποστολή της Ν.Ε.Λ στην Α΄φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων 2019

XATZINAΣ, ΜΟΤΣΙΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΠΠΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤ, ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΓΚΑΝΤΖΟΣ, ΤΣΙΟΤΡΑΣ, ΑΛΜΑΝΤΑΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΛΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Προπονητής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Βοηθός προπονητή: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

~Συγχαρητήρια σε όλους από όλους μας και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα~ 

2019-02-19T10:20:43+00:00