Τέλος σε μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας και τα τμήματα υποδομών υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας. Το τετραήμερο 20-24 Ιουλίου η ομάδα μας βρέθηκε στην τελική φάση του Εθνικού πρωταθλήματος της κατηγορίας Μίνι Παίδων!

Η Ν.Ε.Λ βρέθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 10 καλύτερες ομάδες της χώρας μας, αποδεικνύοντας, στην πράξη, ότι η προσπάθειά μας φέρνει αποτελέσματα. Κάθε χρονιά γινόμαστε καλύτεροι, κερδίζουμε σε εμπειρία και οργάνωση, ενώ έχουμε κερδίσει άξια μια θέση μεταξύ των συλλόγων που διακρίνονται στις μικρές κατηγορίες με την παρουσία τους.

Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε μεγαθήρια του αθλήματος με εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες τους και διακρίθηκαν για τη μαχητικότητα και το ήθος τους.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε, οριακά, να πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς  της διοργάνωσης, χάνοντας τη θέση σε τριπλή ισοβαθμία και με ένα γκολ διαφορά, με την ομάδα του ΠΑΟΚ και του Παλαιού Φαλήρου.

Η Μίνι Παίδων της τελικής φάσης 2016-2017

1 Πάτσικας Γεδεών, 2 Χατζής Γρηγόρης, 3 Πάτσικας Βασίλης, 4 Βίτκος Θωμάς, 5 Βασιλόπουλος Τάσος, 6 Καραλής Θάνος, 7 Παπαναστασίου Δημήτρης, 8 Παπαδημητρίου Σωτήρης, 9 Ευστάθιου Θάνος, 10 Ζαχόπουλος Κωσταντίνος, 11 Χατζίνας Δημήτρης, 12 Καραλής  Χρήστος, 13 Μότσιας Θεοδόσης, 14 Μπανάσιος Αποστόλης

*Προπονητής της ομάδας μας ο Κώστας Γαλανόπουλος και μαζί του ο Γιάννης Θεοχάρης

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ στην τελική φάση

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕ Λάρισας 13-7 (2-1, 4-1, 5-4, 2-1)

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 5, Χατζής 1, Καραλής Θ. 1

 

ΝΕ Λάρισας – ΠΑΟΚ 8-9 (2-4, 1-2, 3-2, 2-1)

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 7, Πατσίκας Β. 1

 

Π. Φάληρο – ΝΕ Λάρισας 8-9 (2-1, 2-2, 3-3, 1-3)

Σκόρερ: Ευσταθίου 1, Πατσίκας Β. 3, Βασιλόπουλος 5

 

ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Χανίων 8-18 (6-4, 0-5, 1-4, 1-5)

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 8

Ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Γαλανόπουλος δήλωσε για την τελική φάση της διοργάνωσης και τη χρονιά που έληξε:

“Μια ακόμη δύσκολη αθλητική χρονια έφθασε στο τέλος της. Κάναμε πολυ καλές εμφανίσεις στην τελική φάση του Μίνι Παίδων. Μια τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Παλαιό Φάληρο μας έφερε στην 5η θεση του ομίλου μας με ενα γκολ διαφορά.

Σαφώς είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι την επόμενη χρονιά. Ευχαριστω όλα τα παιδιά που με «ανέχθηκαν» και όλους τους γονεις που ήταν αρωγοί στον δύσκολο αγώνα μας.

Τώρα προέχει να ξεκουραστούμε όλοι και απο του χρόνου…με υψηλότερους στόχους , προσδοκίες και πολλές προπονήσεις!!! Καλό καλοκαίρι, γιατί για μας τώρα ξεκινάει!!!”

Από όλους εμάς στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές που ταξίδεψαν –και φέτος- το όνομα του συλλόγου μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και πλεόν, όλοι όσοι ασχολούνται με την υδατοσφαίριση στη χώρα μας ξέρουν ότι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό και κάτι πολύ όμορφο γίνεται στη Λάρισα με το πόλο.

Στους γονείς θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα…

Για την εμπιστοσύνη τους, για την υπομονή τους, για τη συμπαράστασή τους ηθικά και οικονομικά και γενικότερα για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους είναι ότι και η επόμενη σεζόν θα έχει τα χαρακτηριστικά της προηγούμενης. Θα είναι δηλαδή πιο δυνατή, πιο οργανωμένη και πιο επιτυχημένη από την πρηγούμενη. Θα είναι μια χρονιά που θα γεμίσει με υπέροχες εμπειρίες, νέες φιλίες, νέες συνεργασίες!

Θα είναι μια χρονιά γεμάτη πόλο, προπονήσεις, ταξίδια και χαμόγελα!

Θα είναι η καλύτερη χρονιά της Ν.Ε.Λ μέχρι την επόμενη!!!

2017-10-02T14:17:45+00:00