Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ, βρέθηκαν οι ομάδες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας!

Η Ν.Ε.Λ, πιστή στη φιλοσοφία της να εξελίσσεται, να μεγαλώνει και να συμμετέχει, αποδέχτηκε με χαρά και τιμή την πρόσκληση του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας για κοινή προετοιμασία των μικρών μας ομάδων στο πόλο.

Η ανάγκη να μοιραστούμε το πάθος μας για την υδατοσφαίριση μας κάνει πρόθυμους να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνεργαστούμε με όσους συλλόγους μοιράζονται το ίδιο πάθος, αλλά η χαρά και η τιμή μας, όταν αυτοί οι σύλλογοι έχουν την ιστορία και της υποδομές του ΑΝΟΓ, είναι ακόμη μεγαλύτερη.

glyfada-first-nel-visit-4

Η ιστορική ομάδα της Γλυφάδας υπάρχει με το όνομα αυτό από το 1967 (συγχώνευση των παλαιότερων Α.Ο.Γ και Ν.Α.Ο.Γ) και έχει γράψει τη δική της σελίδα στα σπορ του υγρού στίβου.

Όσο για την υδατοσφαίριση…

Πρόκειται για το άθλημα που έκανε γνωστό το σύλλογο σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι γυναίκες, πρωταθλητές Ελλάδας οι άνδρες και πρωταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες ο ΑΝΟΓ παραμένει στις παραδοσιακές δυνάμεις της Ελλάδας.

glyfada-first-nel-visit-2

Οι ομάδες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του ΑΝΟΓ, με τους προπονητές μας να βγάζουν τα πρώτα τους σημαντικά συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων και τα σημεία όπου χρειαζόμαστε βελτίωση, ώστε να επιτύχουμε τους φετινούς μας στόχους!

Ήταν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους! Συνδυάσαμε την αγάπη μας για το πόλο με την επιθυμία μας να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε αξιόλογους και έμπειρους ανθρώπους από τον όμιλο της Γλυφάδας.

glyfada-first-nel-visit-3

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει, για ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσει τον ΑΝΟΓ και τους ανθρώπους του
για τη θερμή φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.
Η πρόσκληση της Ν.Ε.Λ είναι ανοικτή και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και στη δική μας πόλη, τη Λάρισα!  
 

2017-10-02T14:17:47+00:00