«Την 3η θέση κατάκτησε η ομάδα πόλο της Ν.Ε.Λάρισας στην Β’ φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων.»

Η ομάδα πόλο της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας, το Σαββατοκύριακο στις 20-21 Ιουνίου 2015 μετέβη στον Βόλο προκειμένου να αγωνιστεί στην Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων.

Εκεί η ομάδα αγωνίστηκε με πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στις ομάδες του ομίλου της, επιδεικνύοντας θάρρος και δύναμη, καθώς οι παίκτες ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά σε σχέση με εκείνους των υπόλοιπων ομάδων.

Αν και η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στην Τελική φάση του Πρωταθλήματος, κατάφερε όμως με αξιοπρέπεια και με το πείσμα των παικτών της να αποσπάσει το χειροκρότημα της κερκίδας και να καταλάβει έτσι την 3η  θέση στην γενική κατάταξη του ομίλου της με δυο νίκες σε πέντε αγώνες.

Η σύνθεση της ομάδας πόλο Μίνι Παίδων είναι η εξής :

Γεωργίου Γιάννης, Μπαλτόπουλος Γιώργος, Μπουλογιάννης Μιχάλης, Δρουμπούρας Στέλιος, Μαργαρίτης Δημήτρης, Τσαγκάλης Βασίλης, Τζίκας Δημήτρης, Χατζής Γρηγόρης, Καραλής Θάνος, Καραλής Χρήστος,Ευσταθίου Θάνος, Βασιλόπουλος Τάσος, Πατσίκας Βασίλης, Μπεζιλιώτης Ανέστης, Μόγιας Δημήτρης με προπονητή τον κ. Κ. Γαλανόπουλο.

Από όλους εμάς συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εικόνα που έδειξαν, την προσπάθεια που κατέβαλαν και πολλές ευχές για καλύτερη συνέχεια στο μέλλον!

2015-06-27T09:52:47+00:00