Το πρώτο τουρνουά Μίνι Παίδων με την ονομασία “Μπέμπηδες” διοργάνωσε ο Ν.Ο.Β το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και η Ναυταθλητική Ένωση εκπροσώπησε τη Λάρισα και τη Θεσσαλία γενικότερα.

Μεγάλοι σύλλογοι και κάποιες από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας βρέθηκαν αντιμέτωπες στο τουρνουά “Μπέμπηδες” στη Βουλιαγμένη από την Παρασκευή 16 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Η ομάδα μας είχε για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, μαζί με κάποιες από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Να κερδίσει σημαντικές εμπειρίες και να βρεθεί ξανά με φίλους και γνωστούς, συνεχίζοντας τη σύσφιξη των σχέσεων του συλλόγου, των αθλητών και των προπονητών μας με μεγάλους συλλόγους της χώρας μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφία για την περαιτέρω ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα και την προώθησή της στις μικρότερες ηλικίες.

Εκτός της Ν.Ε.Λ και του διοργανωτή Ν.Ο.Β, στο τουρνουά συμμετείχαν ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ο ΝΟ Πατρών, ο Υδραϊκός και ο Ολυμπιακός.

Η Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ κατέκτησε τελικά την 4η θέση στο τουρνουά με τους μικρούς μας αθλητές να παραλαμβάνουν το κύπελλο από ένα ζωντανό θρύλο της Ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, πρώην αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας και έναν από τους ελάχιστους αθλητές στον κόσμο που έλαβε μέρος σε 5(!) Ολυμπιάδες, το Γιώργο Μαυρωτά!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρέθηκε στο 2ο όμιλο μαζί με το νικητή της διοργάνωσης Ν.Ο.Π, τον Ολυμπιακό και τον Υδραϊκό.

Πρεμιέρα με ήττα για την ομάδα μας, απέναντι στο Ν.Ο.Π την Παρασκευή. Η ομάδα μας βρήκε δύσκολο να διασπάσει την άμυνα των Πατρινών, ενώ δε μπόρεσε να κρατήσει μακριά από τη δική της περιοχή τους αντιπάλους. Έτσι το ξεκίνημα του τουρνουά βρήκε το Ν.Ο.Π νικητή με 10-4.

Πιο αναλυτικά

Ν.Ο.Π 10 – 4 Ν.Ε.Λ

Περίοδοι: 4-1, 2-1, 1-1, 3-1

Σκόρερ: Μπανάσιος 1, Ζαχόπουλος 1, Παράσχος 1, Καραλής 1

Η 2η αγωνιστική πήγε αρκετά καλύτερα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και η Ν.Ε.Λ έκανε μια σημαντική νίκη, κυρίως ψυχολογίας, απέναντι στον Ολυμπιακό με 7-2.

Πιο αναλυτικά

Ν.Ε.Λ 7 – 2 Ολυμπιακός

Περίοδοι: 2-0, 2-1, 2-0, 1-1

Σκόρερ: Μπανάσιος 3, Παπαναστασίου 1, Ζαχόπουλος 3.

Συνέχεια στις νίκες με το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου απέναντι στον Υδραϊκό με σκορ 12-8 και την κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου. Η Ν.Ε.Λ ξεκίνησε μουδιασμένα στις πρώτες 2 περιόδους, αλλά έκανε την αντεπίθεσή της στην 3η περίοδο με σκορ 5-0 και στην 4η περίοδο διατήρησε την απόστασή της από την αντίπαλη ομάδα, εξασφαλίζοντας τους 3 βαθμούς της νίκης και τη θέση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά

Ν.Ε.Λ 12 – 8 Υδραϊκός

Περίοδοι: 1-2, 2-3, 5-0, 4-3

Σκόρερ: Παπαναστασίου 1, Βίτκος 1, Ζαχόπουλος 6, Παράσχος 1, Καραλής 3

Η τελική βαθμολογία των 2 ομίλων του τουρνουά

Α’ Όμιλος

1.Παναθηναϊκός 9

2.ΝΟ Βουλιαγμένης 6

3.ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 3

4.ΑΝΟ Γλυφάδας 0

Β’ Όμιλος

1.ΝΟ Πατρών 7

2.ΝΕ Λάρισας 6

3.Ολυμπιακός 4

4.Υδραϊκός 0

Στον ημιτελικό η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές μας να αγωνιστούν, εμφανίζοντας σε κάθε περίοδο διαφορετική επτάδα. Κάποια μικρά λάθη οδήγησαν στην ήττα με 6-3 και τη Ν.Ε.Λ στο μικρό τελικό.

Πιο αναλυτικά

Παναθηναϊκός 6 – 3 Ν.Ε.Λ

Περίοδοι: 2-0, 1-1, 3-2, 0-0

Σκόρερ: Καραλής 1, Ζαχόπουλος 2

Στο μικρό τελικό η Ν.Ε.Λ αντιμετώπισε την διοργανώτρια ομάδα του Ν.Ο.Β, σε ένα άκρως εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπου συνεχίστηκε το rotation και η ομάδα μας έδειξε ότι διαθέτει και βάθος στον πάγκο της. Τελικά η Ν.Ε.Λ ηττήθηκε με 1 γκολ διαφορά και κατέκτησε την 4η θέση στο τουρνουά.

Πιο αναλυτικά

Ν.Ε.Λ 6 – 7 Ν.Ο.Β

Περίοδοι: 3-1, 2-1, 0-3, 1-2

Σκόρερ: Βίτκος 2, Καραλής 1, Ζαχόπουλος 2, Μπανάσιος 1

Η αποστολή της Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ στο τουρνουά “Μπέμπηδες” της Βουλιαγμένης

Χατζίνας, Μπανάσιος, Παπαναστασίου, Τσιότρας, Ράπτης, Παπαδημητρίου, Μότσιας, Βίτκος, Ζαχόπουλος, Παράσχος, Καραλής, Χρονόπουλος, Ζέππος, Γαλανόπουλος.

Προπονητής της ομάδας μας ο Γιάννης Θεοχάρης.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει, για ακόμη μια φορά, τους αθλητές, τους προπονητές και τους ανθρώπους του Ν.Ο.Β για την άψογη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία!

2018-03-20T11:23:52+00:00