Οι χαρές και οι τιμές για το σύλλογό μας συνεχίζονται…λίγο πριν κλείσει η φετινή σεζόν!

Μετά από κλήση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, σήμερα, Παρασκευή 13/7, ο αθλητής μας Βασιλόπουλος Α. θα βρίσκεται στο camping προετοιμασίας της Εθνικής ομάδος υδατοσφαίρισης, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης!

Κι αν δεν είναι αρκετά καλό νέο αυτό…

Μετά από κλήση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τη Δευτέρα 16/7, ο αθλητής μας Γεωργίου Γ. θα βρίσκεται στο camping προετοιμασίας της Εθνικής ομάδος, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά!

Η χαρά και η τιμή όλων μας είναι μεγάλη, όχι μόνο γιατί τα παιδιά μας το αξίζουν, αλλά και γιατί η προσπάθειά μας αποδίδει καρπούς. Δεν είναι πολλά τα χρόνια από τότε που το όραμα κάποιων πήρε “σάρκα και οστά” και γεννήθηκε η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας.

Η αρχή μας έγινε δειλά, όμως η όρεξη όλων μας για κάτι φρέσκο, διαφορετικό και δυναμικό στον υγρό στίβο της Λάρισας δε σταμάτησε ημέρα με την ημέρα να μεγαλώνει.

Κάθε χρονιά η Ναυταθλητική Ένωση μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα και δε χρειάζεται να κρύψουμε, πως όλοι εσείς που μας υποστηρίζετε και μας εμπιστεύεστε, φέρετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για κάθε νέα μας επιτυχία.

Η ορεξή μας κάθε νέα σεζόν μεγαλώνει μαζί με τους στόχους μας και είναι εξαιρετικά ευτυχές να την κλείνουμε με νέες, μεγαλύτερες επιτυχίες!

Κάθε επιτυχία μας, ως σύλλογος, είναι το αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, πείσματος, επιμονής και ανιδιοτελούς αγάπης για τα παιδιά, την πόλη μας και τον υγρό στίβο! Διοίκηση, προπονητές, γονείς και αθλητές δουλεύουμε σαν μια γροθιά και κάθε επιτυχία ανήκει σε όλους!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές μας και υποσχόμαστε σε όλους ότι δε θα σταματήσουμε να δίνουμε το 100% και να κάνουμε μοναδική κάθε νέα σεζόν!

2018-07-13T07:55:44+00:00