Η ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη μας, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), την Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων 2019.

Η διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν οι δέκα καλύτερες ομάδες της χώρας στην κατηγορία, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας, από την Πέμπτη 18 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή  21 Ιουλίου.

Πρόκειται για την τελική φάση του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος μικρών κατηγορίων, όπου παιδιά γεννημένα από το 2006 και μετά, θα αγωνιστούν για την τελική κατάταξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Η διοργανώτρια Ν.Ε.Λ συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στα τελικά της διοργάνωσης και θα φιλοξενήσει στην πόλη μας τις ομάδες του ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΑΡΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ και ΣΚ ΡΟΗ.

Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος της υδατοσφαίρισης,  από κάθε περιοχή, να παραβρεθούν για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών.

Προσκαλούμε όλους τους Λαρισαίους με τα παιδιά τους να υποστηρίξουν την διοργάνωση τιμώντας με την παρουσία τους  το σύλλογο, την πόλη μας και όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες με τους συνοδούς τους.

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας

*Η Ν.Ε.Λ ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, το The Medical Project, την EthicSport, τα DeTox Café, την EXALCO, τις Μπαταρίες Ευαγγελός, την ZILOS Chemicals, Μπίρα ΕΖΑ, το Art Office Σπύρος Μητρούλας και το βιβλιοπωλείο ΑΝΕΜΟΣ.

Η υποστήριξή τους κάνει εφικτή τη διοργάνωση των αγώνων.

 

2019-07-16T07:02:06+00:00