Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας συμμετέχει με δύο ομάδες Κ11 και Κ9 στο 1o τουρνουά υδατοσφαίρισης HaBWaBa που διοργανώνεται στη χώρα μας από τις 20 μέχρι και τις 23 Ιουλίου!

Το HaBaWaBa, η μεγαλύτερη γιορτή υδατοσφαίρισης, έρχεται στην Ελλάδα στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.), εκεί όπου αθλητές και αθλήτριες μέχρι 11 χρόνων θα δώσουν δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή της υδατοσφαίρισης για το φετινό καλοκαίρι!

HaBaWaBa-1-2

Η διοργάνωση, την ιδέα της οποίας είχε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Waterpolo Development και την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει στην Ελλάδα η Delta I.S.O.,  λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας  Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.)  με την υποστήριξη τόσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου  (FINA) όσο και της Ευρωπαικής (LEN).

HaBaWaBa-1-3

Πρόκειται ,  για την πιο σημαντική διοργάνωση που αφορά παιδιά ηλικίας έξι έως έντεκα ετών από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή αθλητών, προπονητών, συνοδών, παραγόντων, οικογενειών και φιλάθλων με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διαδοσή του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπόλοίπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα βρίσκεται εκεί με 2 ομάδες και τους προπονητές μας! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση και τη νεανική αποστολή μας στη Γλυφάδα θα ακουλουθήσουν πριν το τουρνουά!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ταξιδεύει, συμμετέχει…μεγαλώνει!

2017-10-02T14:17:49+00:00