Η διασκέδαση είναι βασικό συστατικό της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας! Θέλουμε τα παιδιά μας, παράλληλα με τα μαθήματα και τις προπονήσεις τους, να χαμογελούν και να περνάνε καλά. Να ζουν, παρέα με τους συναθλητές τους και τους προπονητές μας, όμορφες στιγμές και να φτιάχνουν αναμνήσεις για μια ζωή!

Η ιστοσελίδα μας, που αποτελεί τη ψηφιακή εικόνα του συλλόγου μας και ενός ακόμη τρόπου να σας ενημερώνουμε και να επικοινωνούμε μαζί, θεωρούμε πως πρέπει να έχει και αυτή το δικό της κομμάτι διασκέδασης!

Ακριβώς εδώ έρχονται τα «Just for Fun» αρθράκια μας! Πάντα σχετικά με το πάθος μας…video, εικόνες  και ιστορίες που έχουν να κάνουν με τον υγρό στίβο, την πισίνα και όλα αυτά που την περιβάλλουν!!!

Ξεκινάμε με κάτι φρέσκο από τις Ηνωμένες Πολιτείες! Εκεί η κολυμβητική ομάδα του πανεπιστημιού Louisville αντιμετώπισε με χιούμορ και δημιουργικότητα την καθυστέρηση της πτήσης της στο αεροδρόμιο Raleigh-Durham. Φαντασία και ένας κυλιόμενος διάδρομος πρόσφεραν στιγμές διασκέδασης τόσο στην ίδια την ομάδα, όσο και τους υπόλοιπους ταξιδιώτες!

Για τη συνέχεια πάμε  Φιλιππίνες! Στο video που ακολουθεί βλέπουμε μια παράσταση του δρόμου! Οι κωμικοί Maui Manalo, Miko Pepito και Wow Mali μας παρουσιάζουν τον «επαγγελματία αθλητή κολύμβησης» στη δική τους πισίνα, στους δρόμους της Μανίλα!

Για το τέλος επισκεπτόμαστε την Αγγλία και κάτι πιο κλασσικό! Ο ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός  Rowan Atkinson, στο ρόλο με τον οποίο έγινε γνωστός και στη δική μας χώρα…επισκέπτεται την πισίνα! Το θυμόσαστε;

 

2017-10-02T14:17:57+00:00