Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει μπροστά της ακόμη ένα μήνα με σημαντικές δραστηριότητες, όμως ο σχεδιασμός της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας για τη νέα σεζόν έχει, ήδη, ξεκινήσει. Η Ν.Ε.Λ, όπως κάθε νέα χρονιά, προσπαθεί να παρέχει βελτιωμένες υπηρεσίες για όλα τα παιδιά της περιοχής μας που θέλουν να ασχοληθούν με τον υγρο στίβο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον οικογένειακο προϋπολογισμό.

Για τη νέα κολυμβητική σεζόν, ο στόχος μας είναι να σας απολλάξουμε πλήρως απο το κόστος της ετήσιας συνδρομής και γι’αυτό, μετά από έρευνα και συζητήσεις, ήρθαμε σε συμφωνία με ένα από τα πιο δυναμικά Κέντρα Δημιουργικής Αποσχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της Λάρισας.

Το ΚΔΑΠ Ντι-Ντιτ θα καλύψει, ως χορηγία και μέσω προγράμματος χρηματοδότησης από την ΕΕ, το 100% της νέας ετήσιας συνδρομής των παιδιών σας στη Ναυταθλητική  Ένωση Λάρισας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι η αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

*Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών.

*Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις, καθημερινά 17:00 με 21:00 στα γραφεία του συλλόγου μας έναντι του κολυμβητηρίου και στο τηλέφωνο +30 2411 103094.

2019-06-28T16:24:20+00:00