Η συνεργασία μας με άλλους συλλόγους, σε κάθε ευκαιρία, είναι κάτι γνωστό, πλέον, σε όλους όσους ακολουθούν τις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Το θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό και για εμάς ως σύλλογο, αλλά κυρίως για τους αθλητές μας.

Όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και την ευκαιρία τους να αγωνιστούν απέναντι σε παιδιά της ίδιας ηλικίας, από άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και γιατί τους δίνουμε την ευκαιρία να συναναστραφούν, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και συνήθειες με παιδιά που εκπροσωπούν συλλόγους που τιμούν την υδατοσφαίριση και συμμερίζονται τον αγώνα μας για την ανάδειξη του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά βρεθήκαμε με τους αθλητές και τους προπονητές μας, στο ίδιο λεοφωρείο με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, στο δρόμο για το 6ο Splash που έγινε λίγες ημέρες πριν.

Η φίλη ομάδα του Άρη αποδέχτηκε το αίτημά μας να συνταξιδέψουμε από τη Λάρισα μέχρι το Λουτράκι και να επιστρέψουμε, επίσης, μαζί. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους προπονητές να συζητήσουν για θέματα οργάνωσης και προετοιμασίας και για τους μικρούς αθλητές μας να γνωριστούν με τους αθλητές του ιστορικού σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους προπονητές του τμήματος υδατοσφαίρισης του Άρη Θεσσαλονίκης για την αποδοχή του αιτήματός μας!    

2018-05-04T09:05:28+00:00