Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας καινοτομεί για ακόμη μία φορά με την έναρξη τμήματος Baby Water Polo στη μικρή πισίνα, τα Σάββατα που υπάρχουν μαθήματα.

Το νέο τμήμα έκανε έναρξη το προηγούμενο Σάββατο και τα σημάδια είναι εξαρχής πολύ ενθαρρυντικά. Τα παιδιά πέρασαν ένα 40λεπτο γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδι με την μπάλα, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους, δηλαδή να περνούν τα παιδιά μας καλά!

Όμως, έχουμε κι άλλους στόχους με τη δημιουργία αυτού του τμήματος…

Το Baby Water Polo της Ν.Ε.Λ έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει το άθλημα της υδατοσφαίρισης σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Η πρόθεση είναι να παρέχει βασικές δεξιότητες και κατανόηση του αθλήματος σε μορφή αναψυχής.

 

 

Αν και η υδατοσφαίριση είναι γνωστή για την μαχητικότητα και την φυσική αντοχή των αθλητών της, το τμήμα Baby Water Polo αξιοποιεί όλες τις διασκεδαστικές, δυναμικές πτυχές του παιχνιδιού σε μια ασφαλή και εύκολη στην εκμάθηση υδρόβια εμπειρία ,που παρακινεί τα παιδιά να κολυμπούν και να παραμένουν σε φόρμα.

 

 

Παράλληλα το τμήμα μας έχει σχεδιαστεί με σκοπό την…

Ανάπτυξη δεξιοτήτων ασφάλειας στο νερό – μάθετε να κολυμπάτε

Καλλιέργεια της υγεία και τη φυσικής κατάστασης

Δοκιμή ενός νέου αθλήματος για το οποίο το παιδί μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο ή πάθος.

Γνωριμία νέων φίλων σε ένα ασφαλές, διασκεδαστικό περιβάλλον

Εισαγωγή στην κουλτούρα του αθλήματος στην Ελλάδα  και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Συμμετοχή σε ένα σπορ ομαδικής συνεργασίας – Η υδατοσφαίριση είναι μοναδικό άθλημα με την έννοια ότι είναι μια ομαδική δραστηριότητα η οποία αναπτύσσει χαρακτηριστικά όπως: συντροφιά, ομαδική δουλειά, συμπόνια, σεβασμός και φιλοτιμία.

Η χώρα μας είναι παγκοσμίως γνωστή για τις εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης και βρίσκεται παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και στους άντρες και τις γυναίκες ,με τις ομάδες μας να είναι μονίμως ανάμεσα στις 10 καλύτερες στον κόσμο.

Θεωρούμε ότι αυτό το, μοναδικής ομορφιάς, άθλημα δεν έχει την προβολή και τη δυναμικότητα που του αρμόζει στη χώρα μας και στην περιοχή μας και με οδηγό την ανιδιοτελή αγάπη μας γι’ αυτό και τα παιδιά μας, θέλουμε να συνεισφέρουμε στην προαγωγή του και να χαρίσουμε σε ολοένα και περισσότερα αγόρια και κορίτσια στη Λάρισα τις ευεργετικές του ιδιότητες για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή όσοι έχετε παιδιά στη μικρή πισίνα μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας ,ώστε να δοκιμάσουν αυτό το νέο, διασκεδαστικό/εκπαιδευτικό τμήμα!

2017-11-15T19:44:48+00:00