Έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας και σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να προσπαθούμε συνεχώς και να ανεβαίνουμε επίπεδο κάθε χρονιά της λειτουργίας μας. Μετά την περσινή πιο εντυπωσιακή χρονιά του συλλόγου μας, ξεκινήσαμε και φέτος για το ομορφότερο ταξίδι μας στον κόσμο των αθλημάτων του υγρού στίβου και για την καλύτερη χρονιά μας μέχρι στιγμής!

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε δυναμικά!

Μετά την έναρξη της συνεργασίας μας με τη μονάδα αποκατάστασης Physiatriki και τον Επιστημονικό Διευθυντή της, Dr Ευθύμιο Κουλούλα, την εκδήλωση προληπτικού ελέγχου σπονδυλικής στήλης των αθλητών μας από το κέντρο Scoliosis SBPRS και την πρώτη εξόρμησή μας εκτός Λάρισας, με αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών των ομάδων πόλο και συγχρονισμένης κολύμβησης να συμμετέχει στις αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Τυρνάβου…μετακομίσαμε!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έχει νέα γραφεία!

Ο χώρος των γραφείων μας βρίσκεται, πλέον, στη γωνία των οδών Ανεξαγόρα και Φ. Πάννα, απέναντι από το κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας!

 

Με πολύ διάθεση, φτιάξαμε (και συνεχίζουμε να τροποποιούμε) ένα νέο λειτουργικό χώρο, ο οποίος φιλοξενεί τα γραφεία μας και παραμένει στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 16:00 μέχρι και τις 20:00 το βράδυ.

New-Offices-NEL-11

Παράλληλα…

είναι ο χώρος που συγκεντρώνονται καθημερινά οι προπονητές και η διοίκηση προκειμένου να συζητήσουν τα τρέχοντα ζητήματα και να καταστρώσουν τα νέα μας σχέδια και κινήσεις, τις νέες μας εκδηλώσεις και τις νέες μας εξορμήσεις!

είναι ο χώρος στον οποίο βρίσκεται η αίθουσα διδασκαλίας. Εκεί όπου οι προπονητές μας διδάσκουν θεωρία, συζητούν με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, λύνουν τις απορίες τους και θέτουν μαζί τους νέους στόχους.

είναι ο χώρος όπου, με τη χρήση προτζέκτορα, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας παρακολουθούν αγώνες, ταινίες και άλλα video σχετικά με τον υγρό στίβο και μη.

είναι ο χώρος που οι γονείς και κάθε επισκέπτης μας θα βρει τη γραμματεία για να λύσει κάθε απορία και να ενημερωθεί σχετικά με τη λειτουργία μας και ο χώρος που οι γονείς συζητούν με τους προπονητές και ενημερώνονται για την πορεία των παιδιών μας.

είναι ένας χώρος, ακριβώς απένταντι από το κολυμβητήριο, ο οποίος ανήκει σε όλους εμάς και όλους εσάς, στη μεγάλη αθλητική οικογένεια που ονομάζεται Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας!

2017-10-02T14:17:47+00:00