Το προηγούμενο Σάββατο η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έκανε ξανά μια γνωστή διαδρομή! Βρέθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας του Βόλου και έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με την τοπική ομάδα της Νίκης!

Μπορεί η διαδρομή να ήταν συνηθισμένη, αλλά η συγκυρία όχι! Το προηγούμενο Σάββατο η Ν.Ε.Λ έκανε «απόβαση» στο Βόλο, για πρώτη φορά, με 3 ομάδες. Το λεωφορείο άδειασε και το κολυμβητήριο γέμισε με καρό μπλουζάκια, σκουφάκια και άλλα αξεσουάρ σε μία όμορφη στιγμή για τους προπονητές και τους αθλητές μας.

NEL-NIKI-VOLOY-16APRIL-3TEAMS-2

Οι ομάδες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι, σε γνωστά λημέρια, έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της Νικης Βόλου. Προπονητές και αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και όλοι μπορούν να αντιλειφθούν την προόδο των ομάδων μας και, φυσικά, τη σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί, ώστε τα παιδιά μας να κατακτήσουν νέα ατομικά και ομαδικά επίπεδα.

NEL-NIKI-VOLOY-16APRIL-3TEAMS-3

Αυτοί που πήραν το Σάββατο το «βάπτισμα του πυρός» είναι οι λιλιπούτειοι αθλητές μας, η ομάδα της Ν.Ε.Λ με παιδιά γεννημένα από 2007 και έπειτα! Ήταν το πρώτο διπλό των μικρών μας αθλητών με άλλη ομάδα, στην πρώτη τους εξόρμηση εκτός Λάρισας. Οι μικροί μας ήρωες χάρηκαν ιδιαιτέρως την πρεμιέρα τους και σε πολλές στιγμές έδειξαν αρκετή σοβαρότητα και πάθος, ικανοποιώντας τόσο τους προπονητές μας, όσο και τους ίδιους!

NEL-NIKI-VOLOY-16APRIL-3TEAMS-4

Ο συλλογός μας και οι προπονητές μας ενημερώνονται, εξειδικεύονται, συζητούν και σχεδιάζουν συνεχώς και με πρωτοποριακό τρόπο τις καλύτερες συνθήκες για την εξέλιξη των παιδιών μας, ως αθλητές και ως άνθρωποι. Συνεχίζουμε δυναμικά το προπονητικό μας πρόγραμμα, το οποίο εκτός από τη θεωρία, την εξάσκηση και τα εσωτερικά διπλά, περιλαμβάνει, τακτικά, φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες, με σκοπό την επαφή με τους αθλητές διαφορετικών συλλόγων και τη σύσφιξη τωνίδιων των ομάδων μας και εκτός πισίνας.

NEL-NIKI-VOLOY-16APRIL-3TEAMS-5

Το στοιχείο μας είναι το νερό και το πάθος μας τα αθλήματα του υγρού στίβου!

Ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για ακόμη μία φορά, τους προπονητές και τους αθλητές της γειτονικής ομάδας για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

2017-10-02T14:17:49+00:00