Ακόμη ένα Σάββατο, ακόμη ένα ταξίδι, ακόμη μία σειρά φιλικών για τις ομάδες πόλο της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας! 

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, η ομάδα μίνι παίδων και η ακαδημία υδατοσφαίρισης με τους προπονητές τους, Κώστα Γαλανόπουλο και Γιάννη Θεοχάρη, επισκέφθηκαν ξανά την πόλη του Βόλου, όπου και έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες της Νίκης Βόλου!

Niki-Volou-Friendly-12Dec-2

Οι ομάδες υδατοσφαίρισης συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και οι προπονητές μας βλέπουν κάθε ημέρα πρόοδο στην απόδοση και το δέσιμο των ομάδων.

Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε τη σημαντικότητα της επαφής των παιδιών και του συλλόγου μας με άλλες ομάδες και παιδιά ίδιας ηλικίας που αγαπούν την υδατοσφαίριση, την ανταλλαγή απόψεων μαζί τους και την ενίσχυση του υγιούς ανταγωνισμού.

Niki-Volou-Friendly-12Dec-3

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια με σκοπό την ανάδειξη των αθλημάτων του υγρού στίβου και της πόλης της Λάρισας, πέρα από τα όρια του νομού μας και της Θεσσαλίας!

Τέλος, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για μια φορά ακόμη, την ομάδα της Νϊκης Βόλου για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια!

2017-10-02T14:17:56+00:00