Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας είναι συνώνυμος με την ιστορία του υγρού στίβου της πόλης μας. Ο παλαιότερος και μεγαλύτερος σύλλογος της Λάρισας στο χώρο, μετρά 40 χρόνια λαμπρής ιστορίας και είναι αυτός που ίδρυσε το πρώτο ανδρικό και γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης και το πρώτο τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης στην περιοχή μας.

Τα τμήματα κλασικής κολύμβησης του Ν.Ο.Λ μετρούν αναρίθμητες διακρίσεις σε όλα τα αγωνίσματα και όλες τις ηλικίες, ενώ μπορεί να καυχηθεί ότι δίδαξε τα βασικά της κολύμβησης σε έναν τεράστιο αριθμό παιδιών που μεγάλωσαν στη Λάρισα τις τελευταίες δεκαετίες.

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσει κάποιος με μια μόνο λέξη τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, αυτή θα ήταν η λέξη “εξέλιξη”. Σε αυτά τα 9 χρόνια λειτουργίας της, δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται και να παλεύει για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες και να βάζει το δικό της μικρό λιθαράκι στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών της Λάρισας.

Η Ν.Ε.Λ έχει, κατά κοινή αποδοχή, κερδίσει το όνομα ενός από τους πιο γοργά αναπτυσσόμενους συλλόγους υγρού στίβου στη χώρα μας και έχει αποσπάσει, δίκαια, το θαυμασμό όλων όσων προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελληνική υδατοσφαίριση.

Η Ιστορία συναντά την Εξέλιξη…για μια Λάρισα πιο ανταγωνιστική από ποτέ!

Από τη νέα σεζόν, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας(ΝΕΛ) και ο Ναυτίκος Όμιλος Λάρισας(ΝΟΛ) ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πιο ανταγωνιστική Λάρισα, τόσο στην υδατοσφαίριση, όσο και στην κολύμβηση.

Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε μαζί, σε όλους τους τομείς και τα τμήματα, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκμάθησης, προπόνησης και εξέλιξης για όλες τις ηλικίες και όλα τα αθλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν και θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για τη δομή και τον τρόπο αυτής της καινοτόμου συνεργασίας.   

2019-09-09T16:58:57+00:00