Με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας σας καλεί από το απογευμα της Παρασκευής και για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία της πόλης μας…για να παίξουμε πόλο δωρεάν.

Μια καινοτόμος κατασκευή θα δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους μας που θα βρεθούν στο κέντρο της Λάρισας, χωρίς κόστος, να νιώσουν την χαρά, την ένταση και την ικανοποίηση της συμμετοχής τους σε έναν αγώνα πόλο, προσπαθώντας να σκοράρουν στο αντίπαλο τέρμα.

Η Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου είναι η ετήσια ευρωπαϊκή γιορτή για τη σχέση των παιδιών με τον αθλητισμό, μέσα και έξω από το σχολείο και ο Ν.Ο.Λ δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή.

Η Ευρωπαϊκή ημέρα Σχολικού αθλητισμού είναι μια ευκαιρία για να διασκεδάσουμε μαζί και να γνωρίσουμε σε μικρά και μεγάλα παιδιά το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Είναι μια ευκαιρία να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι προωθώντας:

  • Την ανάπτυξη της φυσικής αγωγής και του σχολικού αθλητισμού.
  • Τη διασκέδαση και απόλαυση μέσω πρωτοβουλιών σωματικής άσκησης για τα παιδιά.
  • Την υγεία και την ευημερία μέσω της διά βίου μάθησης.
  • Την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων μεταξύ των παιδιών.

Μια αντιπροσωπεία προπονητών και αθλητών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ θα περιμένει όλους εσάς και τα παιδιά σας από την Παρασκευή το απόγευμα (27/9) μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα (29/9) στην “πισίνα” της κεντρικής πλατείας της Λάρισας!

Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 27/9 17:00 – 21:00 , Σάββατο 28/9 10:00 – 21:00, Κυριακή 29/9 10:00 – 21:00.

2019-09-26T08:58:24+00:00